Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Adele bate un nou record

Publicat

pe

Adele a depășit trupa Dire Straits în topul celor mai vândute albume din Marea Britanie din toate timpurile.

Adele

Adele

Potrivit datelor publicate de Official Charts Company, albumul ”21” al artistei a ajuns acum pe locul 6 în topul celor mai vândute albume din toate timpurile în Marea Britanie.

Astfel, vânzările materialului ”21” au depășit cifrele înregistrate de ”The Dark Side Of The Moon” a lui Pink Floyd. Până în prezent discul lansat de Adele s-a vândut în 4.15 miloane de exemplare.

Queen

Queen

Primele cinci poziții ale clasamentului rămân neschimbate. Nici un artist nu a putut să egaleze recordurile înregistrate de ”Greatest Hits” a lui Queen, care se află pe locul întâi cu 5.83 milioane de copii vândute și ”Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band” semnat Beatles, care ocupă a doua poziție în top cu 5.04 milioane de exemplare vândute.

Pe locul trei se găsește albumul lui Abba, ”Gold”, iar acesta este urmat, pe patru, de ”(What’s The Story) Morning Glory?” a lui Oasis. Cea de-a cincea poziție este ocupată de ”Thriller” semnat Michael Jackson.

Recent, Adele a declarat că va intra în curând în studioul de înregistrări pentru a lucra la un nou material discografic.

Trending