Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Video-Interviu: Cine este Oliver?

Publicat

pe

Interviu - Trupa Oliver
Interviu - Trupa Oliver

Concurs: avatarul Oliver!

Când Mitch și Horia au ajuns la InfoMusic, nu ne gândeam să-i mai întrebăm cine sunt. Dar întrebarea s-a ivit la un moment dat și a dat naștere și unui concurs de avataruri Oliver. Dacă te-ai gândit să participi, citește și răspunsurile trupei.

Horia: Într-adevăr, e posibil ca oamenii să perceapă Oliver ca pe un personaj și e posibil ca ei să-l asocieze cu Doru. Eu cred că e mai bine așa, dar nu mă deranjează să spun cum ne cheamă pe fiecare, nu-i nici o problemă. Oliver nu e un pic din fiecare, Oliver a fost la început un pic din fiecare, iar acum a devenit un personaj în sine. E cam sinistru el așa, adică de multe ori ne face rău fiecăruia, alteori ne bucură foarte tare, dar Oliver deja a devenit o persoană în sine, iar noi suntem parte din persoana respectivă, nu-i pur și simplu un nume de trupă. În momentul de față, Oliver este discul Eros, ascultați-l și o să știți cine e Oliver. Poate la anu’ o să se schimbe un pic personalitatea, sau poate nu. Dar repet, e mai bine daca lumea îl percepe ca pe un personaj, pentru că ăsta e adevărul, e un personaj, nu e fiecare dintre noi.

Interviu - Trupa Oliver

INFOMUSIC: Cine a venit exact cu ideea numelui, de unde a pornit?

Horia: Trupa Oliver a venit după trupa 41, eram cam aceeași membri ca în momentul de față, mai puțin Răzvan, bateristul. La u moment dat aveam noi niște nemulțumiri legate de noi înșine și de trupă și ne-am hotărât să ne schimbăm numele pentru că ne-am schimbat și muzica de fapt, n-am mai cântat cam nimic din piesele vechi. Ne-am hotărât să ne schimbăm numele și căutam unul. Pe vremea aia eram student în Politehnică, toți am făcut Politehnica, eram în cafeneaua din AN-uri și căutam un nume.

Mitch: Am căutat vreo trei săptămâni un nume și au fost niște rezultate cam nasoale, să zicem, așa că am zis să mai amânăm o lună, au trecut alte trei săptămâni, timp în care nimeni n-a mai avut curaj să mai spună vreun nume și ne-am dat un deadline, eu cu Horia și cu Doru. Am zis ca într-o săptămână, până miercuri, trebuie să avem alt nume. S-a făcut miercuri și ne-am întâlnit în cafeneaua asta de care zicea Horia, noi trei, și am început să ne gândim acolo. Am trecut prin mai multe variante și până la urmă ne-am gândit, a fost o idee comună, să creăm un personaj, să fie un nume de om, dar diferit de al fiecăruia dintre noi.

Horia: Erau niște direcții pe care am mers, pentru că trebuia să fie bărbat, trebuia să fie ușor germanofil, mai puțin latin.

Mitch: Știam cum e el, dar nu știam cum îl cheamă...

Horia: Acum nu mai e același Oliver, atunci era un Oliver destul de mișto, cool, acum, repet, a devenit ușor sinistru.

Mitch: Nu e chiar așa, e mai matur să zicem, ca diferența dintre seria veche cu James Bond și asta cu Daniel Craig, adică a pierdut clar, într-o măsură, dar e mai realist, e mai matur.

InfoMusic.ro va premia cititorii care ne vor trimite cele mai interesante avataruri ale lui Oliver. Ești fan, participă la concurs! Nu uita și de primele două părți ale interviului nostru: cea despre albumul Eros și cea despre muzică, fani, concerte.

Video-interviu: Cine este Oliver?

Trending