Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Vezi noul clip Garbage – ”I Hate Love” - VIDEO

Publicat

pe

Garbage-I-Hate-Love-Video (sursa foto idolator.com)
Garbage-I-Hate-Love-Video (sursa foto idolator.com)

Garbage a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa ”I Hate Love” și este format în totalitate din imagini trimise de fani.

Garbage (sursa foto kerrangradio.co.uk)

Evident, majoritatea ilustraților sunt cu inimi, despre iubire și conțin multă vopsea roșie și neagră.

”I Hate Love” va fi inclusă pe viitorul album al trupei, intitulat ”Not Your Kind Of People”. Acesta va fi lansat în primăvară, pe 15 mai, prin casa de discuri Stunvolume, pe care trupa a deschis-o începând cu 23 ianuarie.

Garbage-I-Hate-Love-Video (sursa foto idolator.com)Se pare că Garbage s-a săturat de felul în care fac afaceri marile companii și a decis să fie pe propriile forțe. Pentru prima dată formația nu a înregistrat albumul în Wisconsin, orașul în care s-a format grupul în 1994, ci a ales să folosească studiourile din Los Angeles.

Primul discul Garbage din ultimii șapte ani este produs chiar de trupă și mixat de bateristul grupului, Butch Vig. De asemenea, formația va susține un turneu foarte condensat pentru promovarea albumului, dar încă nu a fost anunțat un program.

Dar știm cu siguranță că formația va veni în această vară în România, în cadrul festivalului B’Estfest Summer Camp 2012. - DETALII

Garbage – ”I Hate Love”

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festival Bestfest 2012
Festivaluri vineri, 6 iulie 2012

B'ESTFEST 2012

Loc
BESTFEST Park

Trending