Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Vara asta, vestul tarii face fain la Route68 Summerfest!

Publicat

pe

route68-banner-web
route68-banner-web

route68-banner-webFestivalul Route68 Summerfest-Stop. Drop & Rock! revine în județul Hunedoara, la Gurasada Park, în perioada 26-28 iulie 2012.

Până în prezent au confirmat prezența la eveniment Paraziții, Luna Amară, White Walls, Persona, Targ3t și Echo.Ediția din acest an va prezenta publicului 3 zile de concerte, 3 scene, peste 30 de trupe și numeroase alte activități, precum sală de cinema, expoziții de artă, târg de obiecte handmade, paintball, lasertag, tiroliană și pereți de cataract.

Route68 Summerfest a debutat anul trecut, când timp de două zile, pe cele două scene ale festivalului au urcat peste 20 de trupei și artiști, printre care amintim Vița de Vie, Guess Who, Șuie Paparude, Luna Amară, Alternosfera, Byron și Implant Pentru Refuz.

Locația de desfășurare a festivalului, Gurasada Park, se află pe ruta europeană E68, la 30 de Km de municipiul Deva. În parc va exista un spațiu amenajat pentru camping, cu peste 500 de locuri de cazare, dotat cu parcare privată, servicii moderne și utilități gratuite (lavoare si toalete mobile).

Biletele pentru festival se pun în vânzare începând cu întâi martie și până pe 16 iulie, pe www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, Librăria Eminescu și Magazinul Muzica.

Preț bilet / 1 zi – 25 de lei

Preț abonament /3 zile – 60 de lei.

Biletele vor putea fi achiziționate și în zilele de festival, de la intrarea în parc la următoarele prețuri:

Preț bilet / 1 zi – 30 de lei

Preț abonament / 3 zile – 75 de lei

Accesul la camping se face exclusive în baza abonamentelor. Mai multe detalii găsiți pe www.route68.ro.

Trending