Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Trupa Von Hertzen Brothers deschide concertul Opeth

Publicat

pe

Opeth concerteaza in Jukebox
Opeth concerteaza in Jukebox

Opeth concerteaza in JukeboxTrupa Von Hertzen Brothers va deschide concertul pe care Opeth îl va susține pe 29 februarie 2012 în clubul Jukebox Venue din Bucureşti.

Finlandezii de la Von Hertzen Brothers se vor afla la a doua vizită în România în ultimele cinci luni, ei fiind prezenţi alături de Pain Of Salvation la prima ediţie a Romanian Rock Meeting din toamna anului trecut.
Influenţaţi de Led Zepellin, Deep Purple şi Pink Floyd, cei trei fraţi, Kie, Mikko şi Jonne, au lansat până acum 4 albume de studio, două dintre acestea primind discul de aur în Finlanda. Approach (2006) a fost premiat şi cu un Grammy pentru cel mai bun album rock al anului. Stars Aligned, cel mai nou disc al lor a fost lansat în martie 2011 şi îmbină rockul progresiv cu elemente psihedelice, pop şi rock alternativ.

Recunoscuţi pentru show-urile energice şi spectaculoase, cei trei fraţi îşi definesc muzica ca pe o călătorie spirituală, plină de împliniri ce sună ca şi când “Foo Fighters ar cânta hituri Pink Floyd după ce au petrecut ani buni în India fredonând piese Beach Boys”.

Biletele pentru acest concert se găsesc online pe eventim.ro şi în reţelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, în librăriile Humanitas şi Cărturești la următoarele preţuri:

• 85 lei în perioada 1 ianuarie – 28 februarie
• 95 în ziua evenimentului

Trending