Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Trupa Mumford and Sons va lansa un nou album - AUDIO

Membrii trupei Mumford and Sons au declarat că follow-up-ul albumului Sigh No More (2009) este în faza finală de înregistrare și că va apărea în magazine în a doua parte... Continuare »
Mumford and Sons

Mumford & Sons

Membrii trupei Mumford and Sons au declarat că follow-up-ul albumului Sigh No More (2009) este în faza finală de înregistrare și că va apărea în magazine în a doua parte a acestui an.

Mumford and Sons

Vorbind despre procesul de înregistrare, Ben Lovett a declarat pentru MTV News:

"Suntem în etapa finală, nu am terminat şi nici nu ştim care va fi tracklist-ul exact, trebuie să mai testăm unele melodii. La unele piese am renunţat, la altele încă ne mai gândim, vrem să fie un album coerent care să ne reprezinte în totalitate. În acest moment nu s-a stabilit data lansării. Aş vrea să vă pot spune dacă o anume piesă va fi sau nu pe disc, însă nu pot. Încercăm să urgentăm lucrurile lucrând foarte intens."

Sight no more, albumul de debut al trupei a fost lansat în 2009 şi a înregistrat un succes răsunător. Timp de 72 de săptămâni a ocupat poziţii fruntașe în UK Albums Chart, s-a vândut în peste 2,1 milioane de copii numai în Statele Unite şi a fost recompensat cu un trofeu Brit Awards. De pe acest material au fost lansate piese celebre precum The cave, Little lion man, Winter winds sau Roll away your stone.

Anul trecut, formația a interpretat constant în cadrul concertelor susținute, melodia Home. Încă nu se ştie dacă aceasta va fi sau nu inclusă pe noul material.

Mumford & Sons - Home

Citește mai multe despre Mumford and Sons
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters vrea să înregistreze în spațiu

Dave Grohl de la Foo Fighters a dezvăluit că vrea să înregistreze viitorul album al trupei în spațiu. Solistul, care...

Închide