Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Tony Bennett susține legalizarea drogurilor

Publicat

pe

Tony Bennett
Tony Bennett

Tony Bennett, care câștigat recent un Premiu Grammy pentru duet-ul realizat cu Amy Winehouse, ”Body And Soul”, susține legalizarea drogurilor.

Tony Bennett

Inițial, artistul și-a exprimat opinia asupra acestui subiect în cadrul petrecerii organizate de Clive Davis, înainte de gala Premiilor Grammy.

Într-un interviu pentru publicația Rolling Stone, Bennett a declarat că a primit în mare parte reacții pozitive la comentarile sale, adăugând că legalizarea drogurilor :

”ar duce la dispariția tuturor gangsterilor care îi fac pe oameni să se ascundă. Un lucru am învățat despre cei tineri, când le spui ”Nu fă acest lucru”, exact acel lucru îl vor face. Odată ce este legal și toată lumea poate să-l facă, nu mai există dorința de a face ceva ce nimeni altcineva nu poate.”

Amy Winehouse si Tony BennettArtistul, care s-a luptat cu dependeța de cocaină a mai precizat:

”Am văzut că în Amsterdam drogurile sunt legale și atunci nu există panică pe străzi. Nu există înțelegeri sau ”Ne întâlnim la colț ca să-ți dau ceva”. Mereu îți este frică că vei fi arestat și trebuie să te ascunzi. De ce?”.

Tony Bennet a ridicat premiul Grammy pentru Cel Mai Bun Duo Pop împreună cu părinții lui Amy Winehouse care au declarat:

”Noi nu ar fi trebuit să fim aici. Fata noastră dragă ar fi trebuit să fie aici. Dar acestea sunt cărțile care au fost făcute.”

Trending