Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Futureheads organizează un festival de mâncare

Publicat

pe

The Futureheads
The Futureheads

The Futureheads a dezvăluit că în această vară va organiza propriul festival de mâncare.

The Futureheads

Într-un interviu pentru NME.COM, Barry Hyde a dezvăluit că trupa va realiza festivalul de mâncare pentru a sărbărtori Jocurile Olimpice, iar în prezent lucrează cu consiliul local pentru o cât mai bună organizare.

”Avem atâtea planuri pentru anul acesta. Vom organiza festivalul nostru Split, pentru a patra oară. Totul are legătură cu Jocurile Olimpice. Lumea noastră evoluează într-un mod destul de ciudat. Mereu lucrăm cu consiliul Sunderland și încercăm să creștem numărul oamenilor care vin la concert.”, a mărturisit Hyde.

The Futureheads (sursa foto juice.com.sg)

De asemenea, artistul a vorbit despre viitorul album și a dezvăluit că deja se află în procesul de compoziție a materialului ce urmează ”The Chaos”.

Recent, grupul a anunțat lansarea noului disc ”Rant”, pe doi aprilie. Acesta este alcătuit în totalitate din versiuni A Cappella ale pieselor semnate The Futureheads, printre care se numără și piesa ”Robot”. Noua variantă, fără instrumente, poate fi ascultată AICI. Discul prezintă și o serie de cover-uri realizate de formație, printre care se numără ”Met Me Halfway” a lui Black Eyed Peas și”Acapella” a lui Kelis.

Trending