Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Futureheads lansează un album fără instrumente - AUDIO

Publicat

pe

The Futureheads a anunțat că pregătește lansarea unui nou album, ce nu va avea nici un instrument.

The Futureheads (sursa foto juice.com.sg)

Materialul, intitulat ”Rant”, va apărea pe doi aprilie și este alcătuit în totalitate din versiuni A Cappella ale pieselor semnate The Futureheads.

Coperta album The Futureheads - Rant (sursa foto exclaim.ca)Albumul include piesa ”Robot”, pe care o puteți asculta mai jos. De asemenea, discul prezintă și o serie de cover-uri realizate de formație, printre care se numără ”Met Me Halfway” a lui Black Eyed Peas și ”Acapella” a lui Kelis.

Vorbind despre material, Barry Hyde a declarat că fanii ce nu vor achiziționa noul album, nu se pot numi fani The Futureheads.

”Această versiune a trupei a existat dintotdeauna. Scoatem la suprafață esența noastră: o unificare, o mentalitate de grup  care se află în echilibru cu vocile personalitățiile fiecăruia. Iar pe ”Rant” evidențiem toate aceste lucruri.”

The Futureheads va pleca și într-un turneu de promovare în Marea Britanie. Acesta va debuta pe 3 aprilie la Colston Hall din Bristol și se va încheia în Manchester, la Royal Northem College of Music, pe 13 aprilie.

The Futureheads – ”Robot”

Trending