Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Drums a lansat un nou clip - VIDEO

Publicat

pe

Coperta single The Drums - Days
Coperta single The Drums - Days

The Drums a lansat videoclipul pentru noul single intitulat ”Days”, pe care îl puteți vedea mai jos.

The Drums (sursa foto thelemurblog.com)

Single-ul va fi lansat pe 27 aprilie, iar mai jos puteți descărca gratuit remix-ul piesei, realizat de Trentemoller.

Vorbind despre videoclip, solistul Jonathan Pierce a declarat că melodia face referire la momentul în care realizezi că te-ai schimbat și nu mai ești aceeași persoană din trecut.

Coperta single The Drums - Days”Nevoi diferite, dorințe diferite. Speranțe diferite și frici diferite. Am fost destul de norocoși să avem un invitat special în clip, care este și un prieten drag al nostru și un simbol a ceea ce înseamnă să fii sincer cu tine, să știi cine ești și să mergi înainte, departe de trecutul întunecat.”

Cu ocazia Sfântului Valentin, ce avut loc săptămâna trecută, The Drums a înregistrat un cover după celebra piesă ”Do I Love You?” a lui The Ronettes și a postat-o pe pagina oficială de Facebook.com/Wearethedrums, de unde fanii o pot descărca gratuit.

Formația se pregătește să cânte la evenimentul NME Awards Show, ce va avea loc pe 27 februarie, la Roundhouse din Londra. În plus, The Drums va concerta înainte la O2 Academy din Liverpool, pe 26 februarie și la O2 Academy din Oxford, pe 28 februarie.

The Drums - ”Days” (clip oficial)

The Drums - ”Days” - Remix Trentemoller

Trending