Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

The dAdA – ”I don’t want to see you (Annie More)” - VIDEOCLIP

Publicat

pe

The dAdA 3
The dAdA 3

The dAdA a lansat recent exclusiv pe online videoclipul de debut, pe care îl puteți vedea mai jos.

Clipul, realizat pentru piesa ”I don’t want to see you (Annie More)”, prezintă o poveste de iubire ruptă dintr-o lume fantastică, ce îi are în prim-plan pe roboțelul Aidon Uanasiu și roboțica Annie More.

The dAdA 3

Videoclipul a fost realizat de Ciprian Popa și Theodor Nicolae folosind metoda stop motion, fapt ce a presupus în total peste 5.000 de poze, realizarea machetelor cu dimensiuni de până la 25-30 cm și 3 zile de muncă.

Vorbind despre conceptul clipului, Ciprian Popa a declarat:

“Într-o lume a filmelor și graficii 3 D, ne-am dorit să ne îndepărtăm de depersonalizarea aceasta pe care uneori o impune tehnica modernă. Ne-am dorit să modelăm noi înșine o lume străină de virtualizare – și astfel, mult mai “vie”– care să amplifice și să sugereze cât mai bine mood-ul dramatic și intensitatea emoțională a piesei. Am creat niște personaje simpatice pe care le-am pus să trăiască, să plângă, să iubească și în care, în final, descoperim niște modele, cu care putem relaționa.”

The dAdATrupa The dAdA s-a înființat în iunie 2010 când patru tineri talentați și-au unit forțele și ideile muzicale pentru a crea o formație care să răspundă nevoii de distracție a românilor. The dAdA cântă mereu cu zâmbetul pe buze despre viață și problemele de ordin social ale României.

Grupul își propune să creeze un nou concept muzical cu influențe pop, rock, reggae și ”dadaistice”. The dAdA îmbină ironia și umorul sarcastic cu liniile vocale melodioase pentru a descreți frunțile publicului românesc.

Trupa, formată din Septimiu Urzică (voce și chitară), Theodor Nicolae (chitară și backing vocals), Mihai Ungureanu (bas și backing vocals) și Marian Bobiceag (tobe și percuție) deși este la început de drum are deja în palmares un loc doi câștigat în cadrul concursului Stufstock Newcomers 2010.

The dAdA – ”I don’t want to see you (Annie More)” 

Trending