Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

The Cranberries – Tomorrow - VIDEOCLIP

The Cranberries (sursa foto newjawn.com)

The Cranberries a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru ”Tomorrow”, cel de-al doilea single extras de pe viitorul material discografic.

The Cranberries (sursa foto newjawn.com)

Clipul, regizat de Colin Mclvor, a fost filmat în Dublin, luna trecută. Single-ul vorbește despre instinctul oamenilor de a cugeta în exces și că uneori ar trebui să ne îndepărtăm de acest proces care ne consumă energie.

Coperta album The Cranberries - Roses (sursa foto en.wikipedia.org)”Roses” este primul album pe care trupa îl lansează după o pauză de peste zece ani. Discul, ce va apărea pe 27 februarie, a fost produs de un vechi prieten și colaborator al formației, Stephen Street, care a readus prospețimea și originalitatea de pe primele două albume, ”Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?” (1993) și ”No Need To Argue” (1994).

În 2003, The Cranberries a anunțat că se destramă, dar trupa s-a reunit în 2009, pentru un concert acustic.

”În minutul în care am început să cântăm am simțit că nu ne vom opri niciodată. Este ca și cum te-ai încălța cu perechea perfectă de pantofi.”  a declarat solista grupului Dolores O’Riordan.

În 2010, The Cranberries a început turneul de reuniune, ce a inclus concerte în Europa, America și primul spectacol susținut de trupă în China.

The Cranberries - Tomorrow (Clip oficial)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Cranberries
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jack White lansează albumul solo de debut! - AUDIO

Jack White a anunțat lansarea primului material solo. Astfel, albumul de debut, intitulat ”Blunderbuss”, va apărea în aprilie anul acesta....

Închide