Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

The Cranberries – Tomorrow - VIDEOCLIP

Publicat

pe

The Cranberries (sursa foto newjawn.com)
The Cranberries (sursa foto newjawn.com)

The Cranberries a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru ”Tomorrow”, cel de-al doilea single extras de pe viitorul material discografic.

The Cranberries (sursa foto newjawn.com)

Clipul, regizat de Colin Mclvor, a fost filmat în Dublin, luna trecută. Single-ul vorbește despre instinctul oamenilor de a cugeta în exces și că uneori ar trebui să ne îndepărtăm de acest proces care ne consumă energie.

Coperta album The Cranberries - Roses (sursa foto en.wikipedia.org)”Roses” este primul album pe care trupa îl lansează după o pauză de peste zece ani. Discul, ce va apărea pe 27 februarie, a fost produs de un vechi prieten și colaborator al formației, Stephen Street, care a readus prospețimea și originalitatea de pe primele două albume, ”Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?” (1993) și ”No Need To Argue” (1994).

În 2003, The Cranberries a anunțat că se destramă, dar trupa s-a reunit în 2009, pentru un concert acustic.

”În minutul în care am început să cântăm am simțit că nu ne vom opri niciodată. Este ca și cum te-ai încălța cu perechea perfectă de pantofi.”  a declarat solista grupului Dolores O’Riordan.

În 2010, The Cranberries a început turneul de reuniune, ce a inclus concerte în Europa, America și primul spectacol susținut de trupă în China.

The Cranberries - Tomorrow (Clip oficial)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

The Cranberries, 11 octombrie Romexpo
Concerte joi, 11 octombrie 2012

The Cranberries

Loc
Romexpo

Trending