Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Black Keys colaborează cu Michael Kiwanuka - VIDEO

Publicat

pe

The Black Keys (sursa foto themusic.fm)
The Black Keys (sursa foto themusic.fm)

Dan Auerbach, chitaristul de la The Black Keys a înregistrat o piesă împreună cu Michael Kiwanuka.

The Black Keys (sursa foto themusic.fm)

Artistul a dezvăluit pentru BBC Newsbeat că a înregistrat cu Kiwanuka în studioul legendarului cântăreț Ray Davies de la The Kinks. Însă, artistul nu a vrut să dezvăluie când va fi lansată piesă.

Michael Kiwanuka (sursa foto buzzworthy.mtv.com)Vorbind despre aprecierea sa față de Kiwanuka, chitaristul a declarat:

”A fost minunat – foarte rapid. Am mers și am înregistrat foarte rapid în studioul lui Ray Davies. A fost drăguț. Evident vocea sa este minunată, iar cântecele la fel. Și producția a fost excepțională. Îmi place ce face tipul.”

Michael Kiwanuka este câștigătorul competiției BBC Sound 2012, iar în ianuarie s-a aflat în studioul radioului BBC 1. Mai jos puteți vedea înregistrarea cu discuția pe care artistul a purtat-o cu Zane Lowe și interpretarea acustică a single-ului său ”Home Again”.

Coperta album The Black Keys - El Camino (sursa foto stereogum.com)Între timp, The Black Keys lansează spre sfârșitul lunii februarie un nou single. Este vorba despre ”Gold On The Ceiling”, al doilea extras de pe albumul ”El Camino” apărut în decembrie anul trecut. Cel de-al șaptelea material al grupului a fost produs în colaborare cu Danger Mouse. Înregistrările au avut loc în Nashville, în Studioul Easy Eye, pe care Auerbach l-a deschis în 2010.

În plus, trupa a realizat un videoclip pentru single, pe care îl puteți vedea mai jos. Pentru acest clip, formația a lucrat cu regizorul Reid Long.

Michael Kiwanuka – Câștigătorul BBC Sound 2012

The Black Keys – ”Gold On The Ceiling”

Comentează

Trending