Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Suedezii de la Avatar lansează albumul Black Waltz şi în America

Publicat

pe

Elemente death metal, industrial metal, hard rock, toate se regăsesc pe noul album al suedezilor de la Avatar. Ceva deosebit este pe cale să se întâmple în USA, spun cei din trupa Avatar.  Şi se referă, bineînţeles la albumul Black Waltz care, după succesul înregistrat în Suedia, odată cu lansarea de la finele lui 2011, va intra în forţă pe piaţa din Statele Unite ale Americii, pe 14 februarie.

Clipul piesei Black Waltz poate fi deja urmărit de fanii trupei, iar în cazul în care doriţi mai mult, vă puteţi delecta şi cu piesele Let It Burn, Torn Apart, One Touch şi Avatar pe pagina Facebook a trupei.

Clipul piesei Black Waltz a fost realizat de Johan Carlen şi a fost filmat în Suedia. Avatar s-a format ca trupă în 2001, iar după multe turbulenţe, schimbări şi alte modificări, Johannes Eckerström, Jonas Jarlsby, Simon Andersson, Henrik Sandelin, John Alfredsson au decis să meargă mai departe. Suedezii au avut multe concerte alături de Impaled Nazarene, In Flames, Obituary, Dark Tranquillity sau Helloween. Până in momentul de faţă au lansat albumele 2006 - Thoughts of No Tomorrow, 2007 – Schlacht, 2009 – Avatar, urmând ca în curând să intre pe piaţa din Statele Unite cu albumul Black Waltz.

Comentează

Trending