Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO Alexandra Stan la Masked Singer RomâniaIepurele a părăsit Masked Singer România; află cine se afla sub mască

Soulfly, clip pentru piesa World Scum (video)

În mai puţin de o lună, bandul trash metal Soulfly aruncă pe piaţă albumul Enslaved. Dar până atunci, ascultaţi şi mai exact priviţi clipul piesei World Scum, care se regăseşte pe noul album.

Potrivit paginii Facebook a trupei, clipul nou-nouţ îl are ca protagonist pe vocalistul Travis Ryan de la Cattle Decapitation, o trupă de goregrind/deathgrind, din California care protestează, în toate piesele, împotriva consumului de carne, a uciderii şi a maltratării animalelor. Toţi membrii trupei sunt vegetarieni şi nu folosesc produse de orgine animală.

Pentru noul album, Enslaved, care va fi lansat pe 13 martie, line-up-ul bandului Soulfly este alcătuit din Tony Campos, David Kinkade, Max Cavalera şi Marc Rizzo.

.

Citește mai multe despre EnslavedMax CavaleraSoulfly
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus interpretează un cover după Bob Dylan - VIDEO

Miley Cyrus a fost prezentă la emisiunea Jimmy Kimmel Live! și a interpretat un cover după ”You’re Gonna Make Me...

Închide