Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Soulfly, clip pentru piesa World Scum (video)

În mai puţin de o lună, bandul trash metal Soulfly aruncă pe piaţă albumul Enslaved. Dar până atunci, ascultaţi şi mai exact priviţi clipul piesei World Scum, care se regăseşte... Continuare »

În mai puţin de o lună, bandul trash metal Soulfly aruncă pe piaţă albumul Enslaved. Dar până atunci, ascultaţi şi mai exact priviţi clipul piesei World Scum, care se regăseşte pe noul album.

Potrivit paginii Facebook a trupei, clipul nou-nouţ îl are ca protagonist pe vocalistul Travis Ryan de la Cattle Decapitation, o trupă de goregrind/deathgrind, din California care protestează, în toate piesele, împotriva consumului de carne, a uciderii şi a maltratării animalelor. Toţi membrii trupei sunt vegetarieni şi nu folosesc produse de orgine animală.

Pentru noul album, Enslaved, care va fi lansat pe 13 martie, line-up-ul bandului Soulfly este alcătuit din Tony Campos, David Kinkade, Max Cavalera şi Marc Rizzo.

.

Citește mai multe despre EnslavedMax CavaleraSoulfly
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus interpretează un cover după Bob Dylan - VIDEO

Miley Cyrus a fost prezentă la emisiunea Jimmy Kimmel Live! și a interpretat un cover după ”You’re Gonna Make Me...

Închide