Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Sodom va aniversa 30 de ani cu un nou album

Veteranii trash metal de la Sodom pregătesc un nou album pe care intenţionează să-l înregistreze în luna mai. Ei preconizează să-l lanseze în vara acestui an, odată cu sărbătorirea a... Continuare »

Veteranii trash metal de la Sodom pregătesc un nou album pe care intenţionează să-l înregistreze în luna mai. Ei preconizează să-l lanseze în vara acestui an, odată cu sărbătorirea a 30 de ani de carieră.

În anii 90, Kreator, Destruction şi Sodom erau pilonii principali trash metal, reuşind să influenţeze o mulţime de alte trupe death metal. Din 1982, ei au reusit să lanseze peste 10 albume, cele mai cunoscute fiind Obsessed by Cruelty (1986), Get What You Deserve(1994), 'Til Death Do Us Unite (1997), Sodom (2006), The Final Sign of Evil (2007) şi In War and Pieces (2010). Trupa Sodom va aniversa 30 de ani de carieră, ocazie cu care va lansa un set special DVD şi va susţine o serie de spectacole.

În 2010, componenţa trupei a suferit o serie de mici schimbări, toboşarul Bobby Schottkowski a părăsit echipa, dar locul său a fost imediat ocupat de Markus Freiwald care a avut colaborări cu trupe precum Despair, Flaming Anger, Moonspell (pentru albumul Irreligious), Rotting Christ.

Trupa Sodom a fost prezentă într-un concert la Bucureşti, pe 5 noiembrie, în cadrul ediţiei Rock Legends. Cât priveşte fraţii lor de cruce, Kreator, aceştia vor fi prezenti la B'Estfest 2012.

Citește mai multe despre Kreator
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Die Toten Hosen va concerta la ARTmania 2012

Die Toten Hosen va concerta pe 10 august în cadrul Festivalului ATRmania desfăşurat în perioada 6–12 august 2012 la Sibiu....

Închide