Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Slash va lansa albumul Apocalyptic Love în mai

Slash a anunţat că Apocalyptic Love, cel de-al doilea material discografic din cariera sa solo va fi lansat pe 22 mai 2012 via DikHayd Internaţional, propria sa casă de discuri.... Continuare »
Myles Kennedy & Slash

Myles Kennedy & SlashSlash a anunţat că Apocalyptic Love, cel de-al doilea material discografic din cariera sa solo va fi lansat pe 22 mai 2012 via DikHayd Internaţional, propria sa casă de discuri.

Alături de Slash, partea de vocal este asigurată de acelaşi Myles Kennedy (Alter Bridge) care are o contribuţie deosebită şi în partea de creaţie a pieselor. Kennedy, care a semnat partea vocală şi pe Slash (2010), îl va însoţi pe celebrul chitarist în turneul de promovare de anul acesta, timp în care colegii săi din Alter Bridge vor funcţiona sub numele de Creed.

Pe 18 februarie, Slash a declarat că va concerta live alături de Ozzy Osbourne în cadrul Ozzy & Friends European Tour, turneu ce l-a înlocuit pe cel a trupei Black Sabbath anulat datorită bolii cu care Tony Iommi se confruntă.

De asemenea chitaristul a confirmat că se va reuni cu foştii colegi din Guns N' Roses pentru ceremonia de introducere a trupei în Rock And Roll Hall Of Fame. Încă nu a s-a stabilit dacă rockerii vor concerta împreună în seara evenimentului din aprilie.

La finele anului trecut a fost lansat Made in Stoke 24/7/11, primul album live al chitaristului. Albumul a fost lansat pe 14 noiembrie 2011 şi cuprinde piese originale şi melodii pe care Slash le-a interpretat împreună cu bandurile Guns N’ Roses, Snakepit  și Velvet Revolver. Astfel primul album conţine, printre altele, piese precum Been There Lately, Nightrain, Ghost, Doctor Alibi, Godfather Solo, Sweet Child o’ Mine.

Myles Kennedy & Slash - Civil war

Citește mai multe despre Alter BridgeGuns N' RosesMyles KennedySlash
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Keane anunță un nou album și turneu - VIDEO

Keane revine cu un nou turneu ce se va desfășura anul acesta. Turneu, format din nouă spectacole, debutează pe 23...

Închide