Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Slash a confirmat cel de-al doilea album solo

Slash este deja la al doilea album solo. Fostul membru al trupei Guns'N'Roses a confirmat că noul material discografic este aproape gata şi că inregistrările vor fi terminate săptămâna viitoare. Slash... Continuare »

Slash este deja la al doilea album solo. Fostul membru al trupei Guns'N'Roses a confirmat că noul material discografic este aproape gata şi că inregistrările vor fi terminate săptămâna viitoare. Slash s-a ţinut de cuvânt. Urmează cosmetizările şi, binenţeles, ieşirea în lumina reflectoarelor.

Alături de Slash, partea de vocal este asigurată tot de Myles Kennedy (Alter Bridge) care are o contribuţie deosebită şi în partea de creaţie a pieselor. Noul album va conţine 17 piese şi vor fi atât piese mai agresive cât şi melodii pe care Slash îşi va pune amprenta în stilul caracteristic.

La finele anului trecut a fost lansat Made in Stoke 24/7/11, primul album live al chitaristului Slash. Albumul a fost lansat pe 14 noiembrie 2011 şi cuprinde piese originale şi melodii pe care Slash le-a interpretat împreună cu bandurile Guns N' Roses, Snakepit  și Velvet Revolver. Astfel primul album conţine, printre altele, piese precum Been There Lately, Nightrain, Ghost, Doctor Alibi, Godfather Solo, Sweet Child o' Mine.

Citește mai multe despre Alter BridgeGuns N' RosesMyles KennedySlash
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beautiful Jazz Duets cu Direcția 5 la Sala Palatului

Direcţia 5 va susţine pe 14 februarie 2012 de la ora 19.30 la Sala Palatului din Bucureşti, deja tradiţionalul concert...

Închide