Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Skid Row, din culisele noului album (video)

Oricât de interesante ar fi piesele lansate, clipurile, cei de la Skid Row s-au gândit că fanilor le-ar plăcea să vadă şi chestii de culise. Mai exact să-i asculte pe Rachel Bolan (bass) şi pe Rob Hammersmith (tobe) în timp ce repetă frânturi din noile piese pe care cei din band le pregătesc pentru viitorul album.

Anul trecut, într-un interviu acordat SCTimes.com, cei de la Skid Row declarau că lucrează intens la un nou album şi că vor să pregătească cel puţin 10 piese pentru 2012. Skid Row a lansat ultimul album, Revolutions Per Minute, în octombrie 2006 prin SPV Records.

Trupa s-a format în 1986, în New Jersey, iar în perioada anilor '90 a avut mare succes, reuşind să vândă peste 20 milioane de albume în întreaga lume. Până în momentul de faţă, Skid Row a lansat cinci albume, cele mai cunoscute şi apreciate fiind Skid Row şi Slave to the Grind.

Citește mai multe despre Skid Row
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queen și Adam Lambert cântă la Sonisphere!

Brian May, chitaristul trupei Queen, a declarat că planurile trupei cu Adam Lambert ar fi aprobate de Freddie Mercury, dacă...

Închide