Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Skid Row, din culisele noului album (video)

Oricât de interesante ar fi piesele lansate, clipurile, cei de la Skid Row s-au gândit că fanilor le-ar plăcea să vadă şi chestii de culise. Mai exact să-i asculte pe... Continuare »

Oricât de interesante ar fi piesele lansate, clipurile, cei de la Skid Row s-au gândit că fanilor le-ar plăcea să vadă şi chestii de culise. Mai exact să-i asculte pe Rachel Bolan (bass) şi pe Rob Hammersmith (tobe) în timp ce repetă frânturi din noile piese pe care cei din band le pregătesc pentru viitorul album.

Anul trecut, într-un interviu acordat SCTimes.com, cei de la Skid Row declarau că lucrează intens la un nou album şi că vor să pregătească cel puţin 10 piese pentru 2012. Skid Row a lansat ultimul album, Revolutions Per Minute, în octombrie 2006 prin SPV Records.

Trupa s-a format în 1986, în New Jersey, iar în perioada anilor '90 a avut mare succes, reuşind să vândă peste 20 milioane de albume în întreaga lume. Până în momentul de faţă, Skid Row a lansat cinci albume, cele mai cunoscute şi apreciate fiind Skid Row şi Slave to the Grind.

Citește mai multe despre Skid Row
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queen și Adam Lambert cântă la Sonisphere!

Brian May, chitaristul trupei Queen, a declarat că planurile trupei cu Adam Lambert ar fi aprobate de Freddie Mercury, dacă...

Închide