Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Skid Row, din culisele noului album (video)

Oricât de interesante ar fi piesele lansate, clipurile, cei de la Skid Row s-au gândit că fanilor le-ar plăcea să vadă şi chestii de culise. Mai exact să-i asculte pe... Continuare »

Oricât de interesante ar fi piesele lansate, clipurile, cei de la Skid Row s-au gândit că fanilor le-ar plăcea să vadă şi chestii de culise. Mai exact să-i asculte pe Rachel Bolan (bass) şi pe Rob Hammersmith (tobe) în timp ce repetă frânturi din noile piese pe care cei din band le pregătesc pentru viitorul album.

Anul trecut, într-un interviu acordat SCTimes.com, cei de la Skid Row declarau că lucrează intens la un nou album şi că vor să pregătească cel puţin 10 piese pentru 2012. Skid Row a lansat ultimul album, Revolutions Per Minute, în octombrie 2006 prin SPV Records.

Trupa s-a format în 1986, în New Jersey, iar în perioada anilor '90 a avut mare succes, reuşind să vândă peste 20 milioane de albume în întreaga lume. Până în momentul de faţă, Skid Row a lansat cinci albume, cele mai cunoscute şi apreciate fiind Skid Row şi Slave to the Grind.

Citește mai multe despre Skid Row
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queen și Adam Lambert cântă la Sonisphere!

Brian May, chitaristul trupei Queen, a declarat că planurile trupei cu Adam Lambert ar fi aprobate de Freddie Mercury, dacă...

Închide