Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Single nou Gorillaz feat. Andre 3000 & James Murphy – AUDIO

Gorillaz - Do Ya Thing

Gorillaz - Do Ya Thing

Gorillaz a lansat noul single ”Do Ya Thing”, pe care îl puteți asculta mai jos. Piesa este o colaborare cu Andre 3000 de la OutKast și James Murphy de la LCD Soundsystem.

Gorillaz - Do Ya Thing (Sursa Foto www.facebook.com/Gorillaz)

Gorillaz - Do Ya Thing (Sursa Foto www.facebook.com/Gorillaz) │ FOTO: www.facebook.com

Aceasta a fost înregistată pentru campania Converse, ”Trei Artiști. Un cântec” și poate fi descărcată gratuit de pe site-ul Converse.com/doyathing. În plus, Damon Albarn a dezvăluit că va lansa în curând o versiune a piesei needitată, de 12 minute.

”Do Ya Thing” are ca scop promovarea unei colecții de teniși marca Gorillaz, ce a fost realizată de Damon Albarn în colaborare cu designer-ul Jamie Hewlett. Noile produse păstrează forma clasică a modelului All Star – Chuck Taylor și au celebrele desene grafice ale trupei. Tenișii pot fi achiziționați de pe converse.com/#/products/collections/ChuckTaylor.

Gorillaz Converse

Gorillaz a sărbătorit anul trecut 10 ani de activitate muzicală, motiv pentru care a lansat în noiembrie 2011 o compilație cu cele mai bune single-uri, intitulată ”The Singles Collection: 2001-2011”.

Gorilazz feat Andre 3000 & James Murphy – ”Do Ya Thing”

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fedde Le Grand, Eric Prydz, Pete Tong și Hardwell mixează la Sensation

Fedde Le Grand, Eric Prydz, Pete Tong, Hardwell și românii GreeG & Onuc vor încinge atmosfera la Sensation. Sensation, cel...

Închide