Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

S-au suplimentat biletele la concertul Red Hot Chili Peppers

În urma numărului foarte mare de cereri, biletele la categoria Golden Circle la concertul Red Hot Chili Peppers de pe 31 august 2012 au fost suplimentate. Astfel cine nu şi-a... Continuare »
Red Hot Chili Peppers concerteaza la Bucuresti

Red Hot Chili Peppers concerteaza la BucurestiÎn urma numărului foarte mare de cereri, biletele la categoria Golden Circle la concertul Red Hot Chili Peppers de pe 31 august 2012 au fost suplimentate. Astfel cine nu şi-a cumpărat bilete la evenimentul de la Arena Naţională o poate face acum întrucât capacitatea s-a mărit cu încă 500 de tichete.

„Interesul publicului faţă de acest eveniment a fost evident încă din primele zile după anunţul oficial: categoria Gold Circle a fost sold-out în doar două săptămâni. Prin urmare, am luat în calcul efectuarea unor modificări de ordin logistic astfel încât să putem acomoda încă 500 de fani” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti va avea loc pe 31 august 2012 la Arena Naţională. Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului și online pe www.myticket.ro, la mai multe categorii de preţ: 130 (Gazon), 275 (Gold Circle), 155, 185, 215, 265, 305, 375 și 495 lei.

De asemenea, fanii care vor să urmărească show-ul într-o atmosferă selectă au la dispoziţie un număr limitat de bilete VIP, ce includ cele mai bune locuri din stadion şi o serie de servicii de cinci stele. Pachetele VIP sunt disponibile la preţul de 1000 de lei şi pot fi comandate doar online, de pe www.myticket.ro.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Whitney Houston va fi înmormântată în biserica în care a copilărit

Whitney Houston va fi înmormântată în această sâmbătă, iar slujba va avea loc într-o biserică din New Jersey, unde artista obișnuia...

Închide