Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020

Rufus Wainwright lansează un nou album - VIDEO

Rufus Wainwright a anunțat că va lansa noul său album, ”Out Of The Game”, pe 23 aprilie.

LP-ul, care este o continuare a discului din 2010, ”All Days Are Nights: Songs For Lulu”, reprezintă cel de-al șaptelea material discografic al artistului și a fost produs de Mark Ronson.

Rufus Wainwright (sursa foto rollingstone.de)

Rufus Wainwright este cunoscut în special pentru single-ul ”Going To A Town”, lansat în 2009 și al cărui videoclip îl puteți vedea mai jos.

Potrivit Music Week, cântărețul descrie albumul ca fiind cel mai pop material pe care l-a făcut vreodată și susține că a fost influențat de artiști precum Elton John, Freddie Mercury sau David Bowie.

Wainwright a declarat că discul are două părți, prima fiind un sentiment de relaxare, fericire și prețuire a vieții, deoarece în ultimii ani aristul a avut parte de cele mai întunecate perioade, mai ales că a murit și mama sa. Dar, în același timp, acei ani au fost și cei mai frumoși deoarece s-a născut fiica sa Viva, care împlinește în 2012 un an.

Materialul discografic include colaborări cu Martha Wainwright, Nick Zinner, chitaristul de la Yeah Yeah Yeahs, Sean Lennon, Nels Cline, de la Wilco și Andrew Wyatt de la Miike Snow. După lansarea albumului, artistul va concerta în Londra pe 30 aprilie și va pleca într-un turneu european.

Rufus Wainwright – Going To A Town (Clip oficial)

Citește mai multe despre David BowieElton JohnFreddie Mercury
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele revine pe scenă la Premiile Grammy 2012

Adele a confirmat că se va întoarce pe scenă la Premiile Grammy din 2012, ce au loc pe 12 februarie....

Închide