Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Rufus Wainwright lansează un nou album - VIDEO

Publicat

pe

Rufus Wainwright a anunțat că va lansa noul său album, ”Out Of The Game”, pe 23 aprilie.

LP-ul, care este o continuare a discului din 2010, ”All Days Are Nights: Songs For Lulu”, reprezintă cel de-al șaptelea material discografic al artistului și a fost produs de Mark Ronson.

Rufus Wainwright (sursa foto rollingstone.de)

Rufus Wainwright este cunoscut în special pentru single-ul ”Going To A Town”, lansat în 2009 și al cărui videoclip îl puteți vedea mai jos.

Potrivit Music Week, cântărețul descrie albumul ca fiind cel mai pop material pe care l-a făcut vreodată și susține că a fost influențat de artiști precum Elton John, Freddie Mercury sau David Bowie.

Wainwright a declarat că discul are două părți, prima fiind un sentiment de relaxare, fericire și prețuire a vieții, deoarece în ultimii ani aristul a avut parte de cele mai întunecate perioade, mai ales că a murit și mama sa. Dar, în același timp, acei ani au fost și cei mai frumoși deoarece s-a născut fiica sa Viva, care împlinește în 2012 un an.

Materialul discografic include colaborări cu Martha Wainwright, Nick Zinner, chitaristul de la Yeah Yeah Yeahs, Sean Lennon, Nels Cline, de la Wilco și Andrew Wyatt de la Miike Snow. După lansarea albumului, artistul va concerta în Londra pe 30 aprilie și va pleca într-un turneu european.

Rufus Wainwright – Going To A Town (Clip oficial)

Trending