Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Ronnie Wood (The Rolling Stones): ”Am refuzat să cânt în Led Zeppelin”

Ronnie Wood de la The Rolling Stones a dezvăluit că a refuzat oportunitatea de a se alătura trupei Led Zeppelin. În timpul emisiunii sale de la Absolute Radio, chitaristul a... Continuare »
Ronnie Wood (sursa foto avatarreviews.wordpress.com)

Ronnie Wood de la The Rolling Stones a dezvăluit că a refuzat oportunitatea de a se alătura trupei Led Zeppelin.

Ronnie Wood (sursa foto avatarreviews.wordpress.com)

În timpul emisiunii sale de la Absolute Radio, chitaristul a precizat că managerul său Peter Grant i-a aranjat să intre în trupă, în perioada când aceasta încă se numea The New Yardbirds, dar a refuzat întrucât credea că sunt ”o adunătură de fermieri”.

Peter Grant obișnuia să fie și managerul meu și al lui Jeff Beck, Rod Stewart, Mickey Walker și Nicky Jopkins, în vremurile bune. El era în spatele trupei ce urma să se numească The New Yardbirds. Mi s-a oferit să intru în formație și mi-am zis ”nu pot să cant cu niște fermieri”. Oricum, în cele din urmă și-au schimbat numele și au ajuns să fie Led Zeppelin.”, a povestit Wood.

The Rolling Stones (sursa foto lehighvalleylive.com)Luna trecută, bateristul de la The Rolling Stones, Charlie Watts, a vorbit despre șansele trupei de a pleca în turneu anul acesta, având în vedere că sărbătoresc 50 de ani de activitate muzicală.

”Ar fi minunat dacă am susține o serie de concerte. Ronnie cântă, eu cant, Mick cântă și cred că Keith lucrează la niște materiale.”

The Rolling Stones a concertat pentru prima dată în Londra, pe 12 iulie 1962. Anul trecut, trupa a relansat albumul ”Some Girls” din 1978.

Citește mai multe despre Led ZeppelinRonnie WoodThe Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rhythm of the Dance - Compania Naţională de Dansuri a Irlandei începe turneul în România

Turneul Rhythm of the Dance în România va demara duminică, 12 februarie 2012, la Casa de Cultură a Sindicatelor din...

Închide