Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ronnie Wood (The Rolling Stones): ”Am refuzat să cânt în Led Zeppelin”

Publicat

pe

Ronnie Wood de la The Rolling Stones a dezvăluit că a refuzat oportunitatea de a se alătura trupei Led Zeppelin.

În timpul emisiunii sale de la Absolute Radio, chitaristul a precizat că managerul său Peter Grant i-a aranjat să intre în trupă, în perioada când aceasta încă se numea The New Yardbirds, dar a refuzat întrucât credea că sunt ”o adunătură de fermieri”.

Peter Grant obișnuia să fie și managerul meu și al lui Jeff Beck, Rod Stewart, Mickey Walker și Nicky Jopkins, în vremurile bune. El era în spatele trupei ce urma să se numească The New Yardbirds. Mi s-a oferit să intru în formație și mi-am zis ”nu pot să cant cu niște fermieri”. Oricum, în cele din urmă și-au schimbat numele și au ajuns să fie Led Zeppelin.”, a povestit Wood.

Luna trecută, bateristul de la The Rolling Stones, Charlie Watts, a vorbit despre șansele trupei de a pleca în turneu anul acesta, având în vedere că sărbătoresc 50 de ani de activitate muzicală.

”Ar fi minunat dacă am susține o serie de concerte. Ronnie cântă, eu cant, Mick cântă și cred că Keith lucrează la niște materiale.”

The Rolling Stones a concertat pentru prima dată în Londra, pe 12 iulie 1962. Anul trecut, trupa a relansat albumul ”Some Girls” din 1978.

PUBLICITATE
Comentează

Trending