Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Rhythm of the Dance - Compania Naţională de Dansuri a Irlandei începe turneul în România

Publicat

pe

Rhythm of the Dance - Compania Naţională de Dansuri a Irlandei începe turneul în România
Rhythm of the Dance - Compania Naţională de Dansuri a Irlandei începe turneul în România

Rhythm of the Dance - Compania Naţională de Dansuri a Irlandei începe turneul în România Turneul Rhythm of the Dance în România va demara duminică, 12 februarie 2012, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești. Compania Naţională de Dansuri a Irlandei ajunge în România pentru al treilea an consecutiv, pregătind un show în premieră, o producţie complexă şi completă, care îţi taie respiraţia.

Ritmurile Irlandei îi vor cuprinde apoi pe locuitorii din:

  • Bacău, pe 14 februarie;
  • Piatra Neamţ, pe 15 februarie;
  • Suceava, pe 16 februarie;
  • Constanţa, pe 18 februarie.

Turneul Rhythm of the Dance 2012 se va încheia la Bucureşti, duminică, 19 februarie, cu un show impresionant ce va avea loc la Sala Palatului.

Rhythm of the Dance înseamnă o echipă de scenă formată din 3 tenori, un band de muzicieni tradiţionali, 22 de dansatori instruiţi de celebra coregrafă Doireann Carney, dar şi un spectacol de lumini şi sonorizare de talie internaţională.

Spectacolul Rhythm of the Dance deschide anul cultural Artă contra drog 2012, un proiect care a fost iniţiat în urmă cu cinci ani de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film Dracula şi CIADO România în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog. Prin spectacolele derulate în cadrul proiectului, organizatorii promovează arta ca o modalitate benefică de petrecere a timpului liber şi ca alternativă de viaţă sănătoasă.

Drogurile nu sunt periculoase pentru că sunt ilegale, drogurile sunt ilegale pentru că sunt periculoase!” este mesajul transmis de organizatori publicului. În timp ce consumul de droguri îl adânceşte pe cel dependent în tenebrele întunericului, arta îl poate ridica pe culmile frumosului, permiţându-i să se racordeze la energia și armonia întregului univers!

Biletele se găsesc online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro şi la casele de bilete ale Sălii Palatului şi Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian”.

Comentează

Trending