Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

RHCP prezintă cum s-a filmat clipul interactiv Look Around

Trupa Red Hot Chili Peppers a dezvăluit fanilor cum a fost realizat videoclipul interactiv pentru melodia "Look Around". Realizatorii descriu modul de filmare la 360 de grade în materialul de... Continuare »
rhcp makeof look around

Trupa Red Hot Chili Peppers a dezvăluit fanilor cum a fost realizat videoclipul interactiv pentru melodia "Look Around". Realizatorii descriu modul de filmare la 360 de grade în materialul de mai jos.

rhcp makeof look around

Membrii trupei au cântat simultan în patru camere înlănțuite, iar sistemul de filmare a fost încadrat în interior. S-au folosit 4 camere RED 5k cu lentile capabile să capteze panoramic, ele putând face zoom fară a pierde din calitate. Imaginile captate simultan au putut fi lipite rezultând astfel interactivitatea clipului.

Camerele video digitale RED pot filma la rezoluția de 5120 x 2700 pixeli, de 5 ori mai mare decât HD și se numără printre echipamentele folosite de producătorii de la Hollywood. Un model RED poate capta 120 de cadre pe secundă la rezoluția de 14MP. Un kit de filmare RED depăsește 50.000 de dolari.

Make-of Look Around

Red Hot Chili Peppers sunt așteptați să cânte la București pe 31 august 2012, iar Emagic a suplimentat de curând biletele la categoria Golden Circle cu 500 de bucăți. Dacă nu știți încă videoclipul interactiv Look Around, îl puteți urmări tot pe InfoMusic.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
DJ Project și Adela Popescu au lansat single-ul Bun Ramas

După Elena și Giulia, Adela Popescu (25 de ani) e noua prezență feminină din trupa DJ Project. După o serie de concerte...

Închide