Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

RHCP prezintă cum s-a filmat clipul interactiv Look Around

Trupa Red Hot Chili Peppers a dezvăluit fanilor cum a fost realizat videoclipul interactiv pentru melodia "Look Around". Realizatorii descriu modul de filmare la 360 de grade în materialul de... Continuare »
rhcp makeof look around

Trupa Red Hot Chili Peppers a dezvăluit fanilor cum a fost realizat videoclipul interactiv pentru melodia "Look Around". Realizatorii descriu modul de filmare la 360 de grade în materialul de mai jos.

rhcp makeof look around

Membrii trupei au cântat simultan în patru camere înlănțuite, iar sistemul de filmare a fost încadrat în interior. S-au folosit 4 camere RED 5k cu lentile capabile să capteze panoramic, ele putând face zoom fară a pierde din calitate. Imaginile captate simultan au putut fi lipite rezultând astfel interactivitatea clipului.

Camerele video digitale RED pot filma la rezoluția de 5120 x 2700 pixeli, de 5 ori mai mare decât HD și se numără printre echipamentele folosite de producătorii de la Hollywood. Un model RED poate capta 120 de cadre pe secundă la rezoluția de 14MP. Un kit de filmare RED depăsește 50.000 de dolari.

Make-of Look Around

Red Hot Chili Peppers sunt așteptați să cânte la București pe 31 august 2012, iar Emagic a suplimentat de curând biletele la categoria Golden Circle cu 500 de bucăți. Dacă nu știți încă videoclipul interactiv Look Around, îl puteți urmări tot pe InfoMusic.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
DJ Project și Adela Popescu au lansat single-ul Bun Ramas

După Elena și Giulia, Adela Popescu (25 de ani) e noua prezență feminină din trupa DJ Project. După o serie de concerte...

Închide