Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Queen și Adam Lambert cântă la Sonisphere!

Adam Lambert (sursa foto celebs101.com)

Brian May, chitaristul trupei Queen, a declarat că planurile trupei cu Adam Lambert ar fi aprobate de Freddie Mercury, dacă acesta ar fi fost în viață.

Queen va fi prezentă în această vară la festivalul Sonispehere din Marea Britanie, unde locul solistului va fi ocupat de tânărul Adam Lambert. Ediția britanică din acest an va include trupe precum Kiss, Faith No More, Evanescence, Incubus, Mastodon și The Darkness.

Brian May si Roger Taylor (Queen)Vorbind despre spectacolul pe care îl pregătesc și despre cum cred că publicul va reacționa, Brian May a precizat:

”Judecând după toate e-mail-urile pe care le primesc, decizia pe care am luat-o îi va face fericiți pe mulți. Merită să ne provocăm și sunt sigur că Adam ar fi primit aprobarea din partea lui Freddie. Și ce loc mai potrivit pentru o revenire, decât Knebworth? Va fi o nebunie!”

Și Lambert a vorbit despre concert și a mărturisit că speră că va aduce un omagiu marelui artist Freddie Mercury:

”Gândul că voi împărți scena cu Queen este minunat. Freddie este un erou pentru mine și sunt recunoscător că am șansa să interpretez o muzică atât de puternică pentru fanii unei trupe legendare. Împreună cu Brian, Roger și restul formației știu că vom face magie în seara concertului.”

Festivalul Sonisphere în Marea Britanie se va desfășura în parcul Knebworth în perioada 6-8 iulie.

 

Citește mai multe despre Adam LambertQueen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Santigold - AUDIO

Santigold a lansat o nouă piesă, intitulată ”Disparate Youth”, pe care o puteți asculta mai jos. Acesta este cel de-al...

Închide