Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Primul tiraj al albumului Love Affair marca Holograf a fost epuizat

Publicat

pe

Holograf concerteaza de Dragobete!
Holograf concerteaza de Dragobete!

Cel mai nou album Holograf se vinde într-un ritm alert. Conform reprezentanţilor casei de discuri MediaPro Music, primul tiraj (3000 de unităţi) al albumului Love Affair a fost deja epuizat.

Holograf concerteaza de Dragobete!

Love Affair cuprinde 11 piese printre care "Când pierzi pe cineva", "Dacă vrei", "Spune cine" şi binenţeles single-ul "Nu mai e timp", realizat alături de soprana Angela Gheorghiu. Vorbind despre noul material, Dan Bittman, solistul trupei a declarat că 4 ani au fost necesari pentru ca Love Affair să fie gata:

"Au fost patru ani de zile în care am depănat amintiri, în care am văzut poveşti de viaţă. Meseria noastră este similară cu cea a sportivilor care vor să îşi depăşească propriul record."

Albumul va fi lansat oficial pe 24 februarie 2012 la Sala Polivalentă din Bucureşti, în cadrul concertului pe care trupa îl va susține de Dragobete. Evenimentul începe la 19.30 şi va beneficia de participarea sopranei Angela Gheorghiu.

Biletele la concertul de la Sala Polivalentă sunt disponibile la Librăria Eminescu, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro și online pe Bilete.ro și Myticket.ro.

Holograf feat Angela Gheorghiu - Nu mai e timp

Comentează

Trending