Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Premiile Grammy 2012 – POZE + VIDEO

Adele - Grammy Awards 2012 (credit foto Getty)

Adele - Grammy Awards 2012 (credit foto Getty)

 

Adele, Foo Fighters, Bon Iver și Kanye West sunt marii câștigători ai Premiilor Grammy de anul acesta. Ediția cu numărul 54 a avut loc în Los Angeles, ieri, 12 februarie. În paginile ce urmează vă prezentăm fotografii cu cele mai interesante vestimentații de pe covorul roșu și înregistrări cu prestațiile de la eveniment.

Piesa lui Adele, ”Rolling In The Deep” a fost numită Piesa Anului și ”21” a primit premiul pentru Albumul Anului. De asemenea, Adele a primit premiile pentru Cel Mai Bun Artist Pop Solo, Cel Mai Bun Album Pop și Cel Mai Bun Videoclip Scurt”Rolling In The Deep”.

Adele - Grammy Awards 2012 (credit foto Getty)

Adele - Grammy Awards 2012 (credit foto Getty)

În timpul discursului pentru ultimul premiu câștigat, artista a spus ”Mamă! Fata s-a descurcat bine”, iar printre lacrimi i-a mulțumit lui Rick Rubin, care a învățat-o ce înseamnă controlul calității. De asemenea, artista a mărturisit că 2011 a fost anul cu cele mai importante schimbări în viața ei.

Și Bon Iver s-a aflat în centrul atenției, câștigând premiul pentru Cel Mai Bun Artist Nou, iar cel de-al doilea material al trupei a fost numit Cel Mai Bun Album Alternativ. Când au fost înmânate premiile, solistul Justin Vernon a recunoscut că se simte un pic inconfortabil, dar este foarte fericit să primească premiile.

Foo Fighters a condus la categoriile de rock, piesa ”Walk” câștigând premiul pentru Cea Mai Bună Piesă Rock. Melodia ”White Limo” a fost numită Cea Mai Bună Piesă Hard Rock/Metal, iar albumul ”Wasting Light” a fost desemnat Cel Mai Bun Album Rock.

Foo Fighters - Grammy Awards (credit foto Getty)

Foo Fighters - Grammy Awards (credit foto Getty)

Amy Winehouse nu a fost uitată și a primit premiul post-mortem, Cel Mai Bun Duo Pop, pentru colaborarea pe care a realizat-o cu Tony Bennett, cu puțin timp înainte de a se stinge din viață.

Skrillex, care a lansat luna trecută colaborarea inedită cu membrii rămași în viață ai trupei The Doors, a câștigat cu ”Body And Soul” premiul pentru Cea Mai Bună Piesă Dance. Discul ”Scary Monsters And Nice Sprites” a fost numit Cel Mai Bun Album Dance/Electronic.

La categoriile pentru muzica rap, ”Otis”, interpretată de Jay-Z și Kanye West, a fost desemnată Cea Mai Bună Prestație Rap. Kanye West a mai primit pentru ”My Beautiful Dark Twisted Fantasy” premiul pentru Cel Mai Bun Album Rap, iar single-ul ”All Of The Lights” a câștigat premiile pentru Cea Mai Bună Piesă Rap și Cea Mai Bună Colaborare Rap/Cântat.

Premiul pentru Cel Mai Bun Album R&B a fost luat de Chris Brown cu discul ”F.A.M.E.”.

Citește mai multe despre AdeleAmy WinehouseBody and SoulBon IverFoo FightersKanye WestTony Bennett
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Voodoo deschide concertul IRIS din Jukebox

Iris va concerta pe 24 februarie 2012 în clubul Jukebox Venue din Bucureşti, începând cu ora 21:00. În deschiderea evenimentului,...

Închide