Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Piesă nouă The Darkness după 7 ani de pauză! - AUDIO

The Darkness (sursa foto en.metalship.org)

The Darkness a postat o nouă piesă pe internet, ce se intitulează ”Nothing’s Gonna Stop Us” și pe care o puteți asculta mai jos.

The Darkness (sursa foto en.metalship.org)

Trupa s-a reunit în 2011, după ce s-a destrămat în 2006, și a cântat anul trecut la Festivalul Download. Piesa nouă este primul material pe care formația îl lansează în ultimii șapte ani.

Justin Hawkins (The Darkness)Cântecul va putea fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial al grupului - theactualdarkness.com.

Nu se știe dacă ”Nothing’s Gonna Stop Us” va apărea pe albumul de revenire al trupei, la care lucrează în prezent în Nashville. Noul album ar fi cel de-al treilea material discografic lansat de The Darkness până acum.

Grupul va pleca într-un turneu în timpul verii și a confirmat prezența la o serie de festivaluri, printre care se numără și Isle Of Wight.

The Darkness – Nothing’s Gonna Stop Us 

Citește mai multe despre The Darkness
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Blink-182 este mândră de albumul ”Neighborhoods”

Mark Hoppus de la Blink-182 susține că cel mai recent album al trupei, ”Neighborhoods” conține unele dintre cele mai bune...

Închide