Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Piesă nouă The Darkness după 7 ani de pauză! - AUDIO

The Darkness (sursa foto en.metalship.org)

The Darkness a postat o nouă piesă pe internet, ce se intitulează ”Nothing’s Gonna Stop Us” și pe care o puteți asculta mai jos.

The Darkness (sursa foto en.metalship.org)

Trupa s-a reunit în 2011, după ce s-a destrămat în 2006, și a cântat anul trecut la Festivalul Download. Piesa nouă este primul material pe care formația îl lansează în ultimii șapte ani.

Justin Hawkins (The Darkness)Cântecul va putea fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial al grupului - theactualdarkness.com.

Nu se știe dacă ”Nothing’s Gonna Stop Us” va apărea pe albumul de revenire al trupei, la care lucrează în prezent în Nashville. Noul album ar fi cel de-al treilea material discografic lansat de The Darkness până acum.

Grupul va pleca într-un turneu în timpul verii și a confirmat prezența la o serie de festivaluri, printre care se numără și Isle Of Wight.

The Darkness – Nothing’s Gonna Stop Us 

Citește mai multe despre The Darkness
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Blink-182 este mândră de albumul ”Neighborhoods”

Mark Hoppus de la Blink-182 susține că cel mai recent album al trupei, ”Neighborhoods” conține unele dintre cele mai bune...

Închide