Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Overkill, Lake of Tears și W.A.S.P. urcă pe scena OST Fest 2012

Publicat

pe

Ost Fest 2012 la Bucuresti
Ost Fest 2012 la Bucuresti

Ost Fest 2012 la BucurestiAfișul Festivalului Ost Fest 2012 se umple pe zi ce trece de nume mari. Astăzi organizatorii au anunțat trei noi trupe: Overkill (15 iunie), Lake of Tears (17 iunie) și W.A.S.P (17 iunie). Astfel, noile confirmări se alătură trupelor Motley Crue, Motorhead, Megadeth, Dimmu Borgir și Europe anunțate anterior.

Overkill - trupă de thrash metal, formată în 1980 în New Jersey. Cu o carieră de peste 30 de ani, formaţia s-a bucurat de succes încă din 1987, odată cu lansarea albumului „Taking Over”. Următoarele două albume: „Under The Influence” (1988) şi „Years of Decay” (1989), au reprezentat confirmarea că membrii trupei Overkill au multe de spus în muzica de profil. Pe 27 martie 2012 fanii vor avea ocazia să se bucure de albumul “The Electric Age”, al cărui turneu de promovare va aduce formația la Romexpo în vară.

Lake of Tears - trupă suedeză de gothic metal şi doom metal cu influenţe de psychedelic rock şi progressive metal, înfiinţată în anii ’90. Primul lor album, “Greater Art” a fost înregistrat în 1994 iar seria de albume de succes a continuat cu “A Crimson Cosmos”,”Headstones” şi “Forever Autumn”. Formaţia va marca în vară a parta întâlnire cu publicul român, ultima fiind anul trecut pe 25 iunie la Arenele Romane - Vezi recenzia, galeria foto şi momentul surpriză al serii.

W.A.S.P. - trupă formată în 1982, ce şi-a început cariera cu o serie de concerte live. Albumul de debut, “W.A.S.P.”, înregistrat în 1984, a fost urmat un an mai târziu de “The Last Command”, iar seria albumelor de succes a continuat în cei 30 de ani de carieră. Turneul de anul acesta ce include şi concertul da le Ost Fest se numeşte “30 Years of Thunder” şi celebrează 30 de ani de carieră, ocazie cu care formaţia promite un show de excepţie în România. Pe scena de la Ost Fest, cei de la W.A.S.P. vor interpreta live melodii precum: “Wild Child”, “Hold On To My Heart” şi “Forever Free

Biletele la festival se găsesc la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librăriile şi chioşcurile Adevărul, magazinele Flanco, Victoria și Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe biletoo.ro sau blt.ro, la următoarele prețuri:

BILETUL pe zi:

500 lei – Tribună VIP (include catering)
350 lei – Fire Circle
265 lei – Tribună
120 lei – Golden Circle
90 lei – Gazon

ABONAMENTUL pe 3 zile sunt:

800 lei – Tribună VIP (include catering)
525 lei – Fire Circle
400 lei – Tribună
200 lei – Golden Circle
150 lei – Gazon

Comentează

Trending