Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

OutKast nu mai înregistrează!?

OutKast

OutKast │ FOTO: OutKast

Andre 3000, de la OutKast a avertizat fanii să nu se aștepte la un nou album al grupului prea curând. De fapt, artistul a recunoscut că este posibil ca duo-ul să nu mai înregistreze niciodată un material.

Într-un interviu pentru revista GQ, Andre 3000 a negat zvonurile legate de un viitor disc OutKast:

”Au fost numeroase discuții pe internet despre un nou album OutKast și trebuie să precizez foarte clar că nu există în plan un viitor album.”

Andre 3000 a mai vorbit despre artiștii noi și despre faptul că este încântat când este invitat să colaboreze cu ei. De asemenea, acesta a mărturisit că este posibil să pregătească un material solo.

”Cred că voi realiza un proiect solo. Nu știu când va fi lansat, dar sper că va apărea totuși anul acesta. În ceea ce privește OutKast, chiar nu știu când sau dacă va exista un nou album.”

Ultimul material OutKast se intitulează ”Idlewild” și a apărut în 2006.

Recent, Andre 3000 a colaborat cu Gorillaz pentru noua piesă ”Do Ya Thing” - ASCULTĂ PIESA.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Plan B revine cu un nou single, iLL Manors (AUDIO)

Plan B revine în lumina reflectoarelor cu un nou single, iLL Manors, pe care-l puteţi asculta mai jos. Piesa a...

Închide