Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

OutKast nu mai înregistrează!?

OutKast

OutKast │ FOTO: OutKast

Andre 3000, de la OutKast a avertizat fanii să nu se aștepte la un nou album al grupului prea curând. De fapt, artistul a recunoscut că este posibil ca duo-ul să nu mai înregistreze niciodată un material.

Într-un interviu pentru revista GQ, Andre 3000 a negat zvonurile legate de un viitor disc OutKast:

”Au fost numeroase discuții pe internet despre un nou album OutKast și trebuie să precizez foarte clar că nu există în plan un viitor album.”

Andre 3000 a mai vorbit despre artiștii noi și despre faptul că este încântat când este invitat să colaboreze cu ei. De asemenea, acesta a mărturisit că este posibil să pregătească un material solo.

”Cred că voi realiza un proiect solo. Nu știu când va fi lansat, dar sper că va apărea totuși anul acesta. În ceea ce privește OutKast, chiar nu știu când sau dacă va exista un nou album.”

Ultimul material OutKast se intitulează ”Idlewild” și a apărut în 2006.

Recent, Andre 3000 a colaborat cu Gorillaz pentru noua piesă ”Do Ya Thing” - ASCULTĂ PIESA.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Plan B revine cu un nou single, iLL Manors (AUDIO)

Plan B revine în lumina reflectoarelor cu un nou single, iLL Manors, pe care-l puteţi asculta mai jos. Piesa a...

Închide