Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

OutKast nu mai înregistrează!?

OutKast

OutKast │ FOTO: OutKast

Andre 3000, de la OutKast a avertizat fanii să nu se aștepte la un nou album al grupului prea curând. De fapt, artistul a recunoscut că este posibil ca duo-ul să nu mai înregistreze niciodată un material.

Într-un interviu pentru revista GQ, Andre 3000 a negat zvonurile legate de un viitor disc OutKast:

”Au fost numeroase discuții pe internet despre un nou album OutKast și trebuie să precizez foarte clar că nu există în plan un viitor album.”

Andre 3000 a mai vorbit despre artiștii noi și despre faptul că este încântat când este invitat să colaboreze cu ei. De asemenea, acesta a mărturisit că este posibil să pregătească un material solo.

”Cred că voi realiza un proiect solo. Nu știu când va fi lansat, dar sper că va apărea totuși anul acesta. În ceea ce privește OutKast, chiar nu știu când sau dacă va exista un nou album.”

Ultimul material OutKast se intitulează ”Idlewild” și a apărut în 2006.

Recent, Andre 3000 a colaborat cu Gorillaz pentru noua piesă ”Do Ya Thing” - ASCULTĂ PIESA.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Plan B revine cu un nou single, iLL Manors (AUDIO)

Plan B revine în lumina reflectoarelor cu un nou single, iLL Manors, pe care-l puteţi asculta mai jos. Piesa a...

Închide