Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Onra vine în România la Red Bull Music Academy

Publicat

pe

Februarie 11 - Onra - Bucuresti 2-01
Februarie 11 - Onra - Bucuresti 2-01

Muzicianul Onra vine în acest final de săptămână în România, pentru a susține două sesiuni  de workshop Red Bull Music Academy. Artistul va fi prezent la Cluj Napoca pe 10 februarie și la București pe 11 februarie.

Onra, cunoscut pentru material ”Chinoiseries”, lansat în 2007, va împărtăși experiențele sale de la ediția Red Bull Music Academy din Barcelona, 2008.

Artistul francez aduce în actualitate sunete descoperite de acesta pe discuri cu muzică veche vietnameză. Materialul are parte de o continuare numită ”Chinoiseries pt.2 ” în 2011, unde Onra își extinde sursa de inspirație și către cultura muzicală chineză. Cel mai complet album al lui Onra este "Long Distance". Foarte posibil să il auzim la radio, discul are pasaje disco, vintage-funk și hip-hop prin colaborări cu nume precum legenda Detroitului T3 (Slum Village) și Reggie B.

Februarie 10 - Onra - Cluj-01Februarie 11 - Onra - Bucuresti 2-01

Sesiunile de workshop vor fi deschise publicului interesat în Shto Bar din Cluj-Napoca, pe 10 februarie, începând cu ora 18:00 și în București în Atelierul de Producție, pe 11 februarie, începând cu ora 19:00, intrarea la workshop fiind gratuită.

Atât la Cluj, cât și la București, Onra va fi acompaniat de Minus, fost absolvent al Red Bull Music Academy.

După workshop, începând cu ora 23:00, Onra va pune muzică in Club Melody din Cluj alături de Minus, Joint Ventures, Dannilov și Muhaha.

Pe 11 februarie, la București, tot după sesiunea de workshop, începând cu ora 23:00, Onra va pune muzică în Atelierul de Producție, alături de Minus, Fouchat și Res Es.

Până în prezent, România a fost reprezentată la Red Bull Music Academy de Cosmin TRG, Minus și Vlad Caia.

Mai multe informatii pe:

www.redbullmusicacademy.com/events/rbma-session-cluj-napoca
www.redbullmusicacademy.com/events/rbma-session-bucharest

Trending