Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Oasama bin Laden a vrut să o ia de soție pe Whitney Houston!?

Publicat

pe

Whitney_Houston (sursa foto iblamehollywood.net)
Whitney_Houston (sursa foto iblamehollywood.net)

Osama bin Laden, fostul lider al grupului terorist al-Qaeda, era un mare admirator al lui Whitney Houston și se pare că și-a exprimat dorința de a se căsători cu artista, susține un fost cunoscut al lui bin Laden.

Whitney_Houston (sursa foto iblamehollywood.net)

Kola Boof este o poetă și activistă, care potrivit site-ului WENN a locuit cu bin Laden timp de câteva luni în reședința din Moroccan, în 1996. Aceasta a declarat că bin Laden spunea foarte des că vrea să meargă în Statele Unite ca să o cunoască pe Houston. Boof a adăugat că teroristul a mărturisit că este pregătit să cheltuiască foarte mulți bani pentru acest lucru.

În autobiogra sa, ”Diary of a Lost Girl: The Autobiography of Kola Boof”, poeta scrie despre bin Laden:

Osama bin Laden (sursa foto deborahwilson.blogspot.com)”A spus că are o dorință arzătoare să o cunoască pe Whitney Houston și, deși susținea că muzica este diabolică, zicea că într-o zi va cheltui foarte mulți bani pentru a merge în America și pentru a încerca să aranjeze o întâlnire cu ea. A spus că vrea să-i dea lui Whitney Houston un conac pe care îl deținea într-o suburbie din Khartoum. Mi-a explicat că pentru a o avea în posesie pe Houston este dispus să încalce peste legi și să o facă una dintre soțiile sale.”

Boof a dezvăluit că bin Laden remarca constant frumusețea artistei și se gândea că Houston a avut ”creierul spălat de cultura americană și de soțul ei Bobby Brown”.

Osama bin Laden a fost prins și ucis în orașul Abbottabad din Pakistan, în mai, anul trecut, după ce a reușit să stea ascuns timp de 10 ani.

Din nefericire, Whitney Houston s-a stins din viață, sâmbătă, 11 februarie la vârsta de 48 de ani. Artista a fost descoperită fără suflare în camera de hotel Beverly Hilton, din Beverly Hills, California. Medicii au încercat să o resusciteze, dar eforturile au fost în zadar, decesul fiind pronunțat la 3:55 PM – MAI MULTE

Comentează

Trending