Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Noel Gallagher’s High Flying Birds – ”Dream On” - VIDEOCLIP

Publicat

pe

Noel Gallagher's High Flying Birds - Dream On Video
Noel Gallagher's High Flying Birds - Dream On Video

Noel Gallagher’s High Flying Birds a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos.

Noel Gallagher's High Flying Birds - Dream On Video

Clipul a fost realizat pentru noul single ”Dream On”, ce va apărea în Marea Britanie pe 11 martie în format digital, iar pe 12 martie în magazine. Noel și regizorul Mike Bruce au declarat că este cel mai bun videoclip pe care l-au făcut până acum, iar filmările au fost cele mai distractive.

Noel Gallagher's High Flying Birds - Dream On Video (sursa foto heavy.com)B-side-ul single-ului va fi ”Shoot A Hole Into The Sun”, prima piesă care va fi lansată în urma sesiunilor de înregistrări pe care Noel le-a realizat cu Amorphous Androgynous.

Materialul va mai fi disponibil într-o ediție limitată pe vinil. Începând cu săptămâna următoare fanii pot pre-comanda single-ul pe magazinul online al artistului - Noelgallagher.com/store

Noel Gallagher s-a numărat printre cei mai vânduți artiști rock din 2011. Albumul ”Noel Gallagher’s High Flying Birds”, lansat în toamna anului trecut, s-a vândut deja în peste 500.000 de exemplare, clasându-se pe locul al doilea în topul celor mai vândute album rock în 2011, realizat de The Official Charts Company. – VEZI TOP.

Noel Gallagher’s High Flying Birds – ”Dream On”

Trending