Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

My Chemical Romance își construiește studio pentru viitorul album!

Publicat

pe

My Chemical Romance (sursa foto zimbio.com)
My Chemical Romance (sursa foto zimbio.com) │ FOTO: zimbio.com

Chitaristul Frank Iero de la My Chemical Romance a insistat că noul album al formației nu va fi ”o colecție de piese”.

My Chemical Romance (sursa foto zimbio.com)

Într-un interviu oferit celor de la Noise11, Iero a dezvăluit că el și colegii săi de trupă sunt foarte încântați de conceptul noului LP, care urmează materialul ”Dager Days: The Tue Lives Of The Fabulous Killjoys”, lansat în 2010.

”Nu poate fi o simplă colecție de piese. Niciodată nu o să fie ceva de genul ”Ohh avem aceste 12 piese înregistate foarte rapid pe care le lansăm”. Cred că zilele în care îți umpleai timpul și scoteai un disc s-au terminat și sunt fericit, pentru că acele tipuri de albume îmi plac cel mai puțin.”

Frank Iero (sursa foto fanpop.com)De asemenea, chitaristul a mărturisit că formația își construiește propriul studio în Los Angeles, pentru a înregistra cel de-al cincilea material.

”Este greu să realizezi albume în cicluri și să ai la dispoziție doar trei, patru luni pentru a compune și înregistra. Mereu ai sentimentul că ceva te constrânge, dar acum vom avea locul nostru unde vom avea libertatea de a face muzică și 24 de ore dacă dorim.”

În octombrie anul trecut, Iero a lăsat de înțeles că viitorul album My Chemical Romance va fi lansat în 2012.

La începutul anului, trupa a lansat noul videoclip ”Kids From Yesterday”, ultimul single extras de pe discul ”Danger Days”.

 

Comentează

Trending