Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Moonlight Breakfast - turneu național New In Town Tour

Publicat

pe

Moonlight Breakfast
Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast

 

Moonlight Breakfast pleacă în primul lor turneu național – New In Town Tour.  Traseul include: Timișoara, Iași, Cluj Napoca, Sibiu, Brașov și București. Primul concert va avea loc pe 10 februarie la Timisoara, în club Le Cinema, urmând ca băieții să cutreiere țara până în luna aprilie, când se vor întoarce la București.

Moonlight Breakfast are planuri mari pentru acest an, își va lansa primul album – “Shout”, iar Bazooka, producătorul formației spune că după finalizarea acestui turneu, trupa plănuiește și o serie de concerte în Europa.

“Am fost plecați la Viena o perioadă și am ascultat, printre altele, și radio Superfly FM, care ne-a placut foarte, foarte mult. Așa că am trimis directorului muzical o prezentare a trupei și piesele noastre, iar el ne-a răspuns că sună bine și ne-a anunțat că piesa Play va fi difuzată la ei pe post”, povestesc Bazooka și Christie.

Trupa este formată din Bazooka (producator) tobe & clarinet, Printzu – bass & chitară electrică, Adiță – chitară, keys & sampler și Christie – voce. Soundul abordat îl definesc drept electro îmbrăcat în nuanțe de soul și funk, „retroelectro”.

Trending