Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Moonlight Breakfast - turneu național New In Town Tour

  Moonlight Breakfast pleacă în primul lor turneu național – New In Town Tour.  Traseul include: Timișoara, Iași, Cluj Napoca, Sibiu, Brașov și București. Primul concert va avea loc pe 10 februarie la Timisoara,... Continuare »
Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast

 

Moonlight Breakfast pleacă în primul lor turneu național – New In Town Tour.  Traseul include: Timișoara, Iași, Cluj Napoca, Sibiu, Brașov și București. Primul concert va avea loc pe 10 februarie la Timisoara, în club Le Cinema, urmând ca băieții să cutreiere țara până în luna aprilie, când se vor întoarce la București.

Moonlight Breakfast are planuri mari pentru acest an, își va lansa primul album – “Shout”, iar Bazooka, producătorul formației spune că după finalizarea acestui turneu, trupa plănuiește și o serie de concerte în Europa.

“Am fost plecați la Viena o perioadă și am ascultat, printre altele, și radio Superfly FM, care ne-a placut foarte, foarte mult. Așa că am trimis directorului muzical o prezentare a trupei și piesele noastre, iar el ne-a răspuns că sună bine și ne-a anunțat că piesa Play va fi difuzată la ei pe post”, povestesc Bazooka și Christie.

Trupa este formată din Bazooka (producator) tobe & clarinet, Printzu – bass & chitară electrică, Adiță – chitară, keys & sampler și Christie – voce. Soundul abordat îl definesc drept electro îmbrăcat în nuanțe de soul și funk, „retroelectro”.

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gaz Coombes (Ex-Supergrass): ”Imi place ca sunt solo”

Fostul membru Supergrass, Gaz Coombes a declarat că se simte eliberat de când a început cariera solo și nu îi...

Închide