Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Solistul The Cure, Robert SmithPoze concert The Cure în Piața Constituției din București pe 22 iulie 2019 INFO CONCERT:
Creative Fest 2019
Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Mixtape Robot GRATUIT lansat de Mitză - VIDEO

Rapper-ul Mitză a anunțat pe pagina sa de Facebook un nou cadou pentru fani. Artistul lansat pe online noul mixtape, intitulat ”Robot”, pe care fanii îl pot descărca gratuit de pe... Continuare »
Mixtape Mitza - Robot

Rapper-ul Mitză a anunțat pe pagina sa de Facebook un nou cadou pentru fani. Artistul lansat pe online noul mixtape, intitulat ”Robot”, pe care fanii îl pot descărca gratuit de pe robot.okapisound.com.

Mitza (credit foto Ciprian Strugariu)

Mixtape-ul înclude 13 piese și precedează albumul solo de debut, iar melodia ”Robot” este singura piesă care se va regăsi și pe album. Mixtape-ul include colaborări cu DOC, GRASUiX, Junky, MefX, Tranda, Guess Who, Maximiliam, Spike și Skizzo Skillz.

Mixtape Mitza - RobotÎn afară de ”Big Lights, Bigger City (Remix)”, ”Torace”, ”Ceva de vis” și ”Omul de la meteo”, celelalte cântece de pe material sunt produse chiar de Mitză.

”Robot” este primul single solo lansat de Mitză la începutul acestui an, care se bucură și de un videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. În plus, pentru promovarea piesei, artistul abordează un nou concept de clip, unde fanii nu sunt doar spectatori, ci și participanți la acțiune.

“Este o premieră pentru România la acest nivel și m-a bucurat încrederea lor într-un astfel de experiment multimedia”, a declarat Mitză.

Astfel, fanii pot intra pe robot.okapisound.com, unde se pot conecta prin intermediul contului de Facebook. Următorul pas este personalizarea videoclipului online, interacționând cu diferite elemente (prin click, miscări de mouse etc) pe ritmurile piesei, pâstrând linia narativă neschimbată.

Proiect a fost dezvoltat de agenția X3 și a fost optimizat pentru browser-ul Explorer 9, cu sprijinul acordat de Microsoft.

Mitză - ”Robot”

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Futureheads lansează un album fără instrumente - AUDIO

The Futureheads a anunțat că pregătește lansarea unui nou album, ce nu va avea nici un instrument. Materialul, intitulat ”Rant”,...

Închide