Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Miley Cyrus interpretează un cover după Bob Dylan - VIDEO

Publicat

pe

Miley Cyrus live Jimmy Kimmel
Miley Cyrus live Jimmy Kimmel

Miley Cyrus a fost prezentă la emisiunea Jimmy Kimmel Live! și a interpretat un cover după ”You’re Gonna Make Me Lonesome Whem You Go” a lui Bob Dylan. Mai jost puteți vedea înregistrarea momentului.

Miley Cyrus live Jimmy Kimmel

Cover-ul interpretat de Cyrus împreună cu Johnzo West reprezintă contribuția sa la albumul caritabil, care tocmai a fost lansat de sundația Amnesty International.

Chimes Of Freedom Songs Of Bob Dylan Honoring 50 Years of Amnesty International (sursa foto consequenceofsound.net)Materialul se intitulează ”Chimes Of Freedom: Songs Of Bob Dylan Honoring 50 Years of Amnesty International”, iar la el au contribuit 80 de artiști. Astfel, compilația, formată din patru CD-uri, include cover-uri după piesele Bob Dylan, interpretate de Sting, Patti Smith, My Morning Jacket, My Chemical Romance, Queens Of The Stone Age și mulți alții. Și actrița Evan Rachel Wood și-a adus contribuția la album.

Pe disc apare Adele cu versiunea sa la piesa ”Make You Feel My Love”, care apare și pe albumul artistei de debut. La această compilație a lucrat și Ke$ha, care prezintă o nouă variantă a cântecului ”Don’t Think Twice, It’s Alright”.

Miley Cyrus feat. Johnzo West - ”You’re Gonna Make Me Lonesome Whem You Go” (cover Bob Dylan) - Jimmy Kimmel Live! 

Trending