Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Matt Barlow (fost Iced Earth), cum nu l-aţi mai văzut până acum (video)

Publicat

pe

Matt Barlow, fostul vocalist Iced Earth nu a renunţat de tot la muzică, desi nu mai face parte din trupa americanilor. În momentul de faţă el este membru în echipa Fallen Blue, organizaţie care sprijină şi oferă suport familiilor ofiţerilor de poliţie căzuţi la datorie şi în care se promovează muzica heavy metal.

Barlow a trecut de la scenă la uniforma de poliţist şi a ales echipa Fallen Blue în faţa cărora se prezintă cât se poate de simplu. S-a născut şi a crescut în Georgetown iar după evenimentele din 9/11/2001 a decis că vrea să devină ofiţer de poliţie. În acea zi Barlow s-a gândit la viaţa pe care a dorit-o pentru familia lui şi a decis să-si servească ţara şi comunitatea. A absolvit Delaware State Police Academy în 2004 şi de atunci şi-a dedicat întreaga activitate acestei meserii. Fallen Blue este o organizaţie care sprijină familiile ofiţerilor morţi în timpul misiunilor, iar Barlow a pierdut, de asemenea, un prieten, Chad E. Spicer, în 2009.

Barlow a intrat în bandul Iced Earth în 1990. A urcat pe scenă alături de ceilalţi membri până în 2003. A revenit 5 ani mai târziu, vocea lui apărând pe albumul The Crucible of Man: Something Wicked Part 2, dar nu a mai fost niciodată un membru permanent.

Cpt. Matt Barlow- Imnul Naţional 

Comentează

Trending