Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Matt Barlow (fost Iced Earth), cum nu l-aţi mai văzut până acum (video)

Matt Barlow, fostul vocalist Iced Earth nu a renunţat de tot la muzică, desi nu mai face parte din trupa americanilor. În momentul de faţă el este membru în echipa... Continuare »

Matt Barlow, fostul vocalist Iced Earth nu a renunţat de tot la muzică, desi nu mai face parte din trupa americanilor. În momentul de faţă el este membru în echipa Fallen Blue, organizaţie care sprijină şi oferă suport familiilor ofiţerilor de poliţie căzuţi la datorie şi în care se promovează muzica heavy metal.

Barlow a trecut de la scenă la uniforma de poliţist şi a ales echipa Fallen Blue în faţa cărora se prezintă cât se poate de simplu. S-a născut şi a crescut în Georgetown iar după evenimentele din 9/11/2001 a decis că vrea să devină ofiţer de poliţie. În acea zi Barlow s-a gândit la viaţa pe care a dorit-o pentru familia lui şi a decis să-si servească ţara şi comunitatea. A absolvit Delaware State Police Academy în 2004 şi de atunci şi-a dedicat întreaga activitate acestei meserii. Fallen Blue este o organizaţie care sprijină familiile ofiţerilor morţi în timpul misiunilor, iar Barlow a pierdut, de asemenea, un prieten, Chad E. Spicer, în 2009.

Barlow a intrat în bandul Iced Earth în 1990. A urcat pe scenă alături de ceilalţi membri până în 2003. A revenit 5 ani mai târziu, vocea lui apărând pe albumul The Crucible of Man: Something Wicked Part 2, dar nu a mai fost niciodată un membru permanent.

Cpt. Matt Barlow- Imnul Naţional 

Citește mai multe despre Iced EarthMatt Barlow
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tom Jones produs de Jack White - AUDIO

Tom Jones a acceptat să colaboreze cu Jack White pentru un single ce va fi inclus pe noul proiect al...

Închide