Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Madonna le admiră pe M.I.A. și Nicki Minaj pentru originalitate

Madonna a mărturisit că a ales să colaboreze cu M.I.A. și Nicki Minaj întrucât sunt artiste pop neconvenționale. Potrivit New York Post, Madonna, care a înregistrat cu cele două artiste... Continuare »
Madonna

Madonna

Madonna a mărturisit că a ales să colaboreze cu M.I.A. și Nicki Minaj întrucât sunt artiste pop neconvenționale.

Madonna (sursa foto antena2.ro)

Potrivit New York Post, Madonna, care a înregistrat cu cele două artiste noul său single ”Gimme Me All Your Luvin’”, a declarat că a devenit un fan al originalității celor două.

MIA (sursa foto everythinghiphop.com)”Sunt fană a muzicii lor, dat îmi place și independența pe care o au, spiritul. Sunt unice și au voci distinctive. Nu sunt artiste pop convenționale și le admir pe amândouă.”

De asemenea, Madonna a dezvăluit circumstanțele în care s-a petrecut sărutul cu Nicki Minaj, despre care aceasta a vorbit pe pagina de Twitter, în decembrie anul trecut.

Nicki Minaj (sursa foto canyouhearthis.co.uk)”Era ziua ei de naștere și chiar era sfârșitul unei zile lungi de filmări și toți îi urma la mulți ani. După câteva pahare de șampanie am sărutat-o.”

Madonna va debuta noul său single, ”Give Me All Your Luvin’” astăzi, în cadrul emisiunii American Idol. Single-ul este extras de pe cel de-al 12-lea album al artistei, ”MDNA”.

Citește mai multe despre MadonnaNicki Minaj
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ringo Starr și Paul McCartney se întrec în albume noi?

Ringo Starr a insistat că nu există nici o rivalitate între el și Paul McCartney, chiar dacă ambii lansează albume...

Închide