Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Look Around, clip interactiv de la Red Hot Chilli Peppers (video)

Look Around, dar acum cei de la Red Hot Chilli Peppers le spun fanilor să facă exact ce spune clipul. Uitaţi-vă în jur, umblaţi de colo-colo, faceţi ce vreţi voi... Continuare »

Look Around, dar acum cei de la Red Hot Chilli Peppers le spun fanilor să facă exact ce spune clipul. Uitaţi-vă în jur, umblaţi de colo-colo, faceţi ce vreţi voi şi priviţi-ne, este îndemnul celor de la RHCP.


De această dată vorbim despre un clip interactiv al piesei Look Around care plasează fiecare membru al trupei într-o cameră, iar cei care privesc se pot plimba peste tot cu ajutorul cursorului. Este o experienţă interesantă iar cei de la Red Hot Chilli Peppers au demonstrat încă o dată că pot fi creativi şi plini de imaginaţie.

Red Hot Chilli Peppers - Look Around (video interactiv) 

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandrina & Band vă invită la ”Vis In Vis, a doua poveste fără sfârșit”

 ”Vis In Vis, a doua poveste fără sfârșit” este un concert-spectacol inedit interpretat de Alexandrina & Band și trupa de...

Închide