Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Limp Bizkit a semnat cu casa de discuri a lui Lil Wayne

Limp Bizkit a semnat cu casa de discuri Cash Money, deținută de Lil Wayne. Solistul grupului, Fred Durst a confirmat acest lucru printr-un mesaj postat pe pagina sa de Twitter.... Continuare »
Limp Bizkit

Limp Bizkit

Limp Bizkit a semnat cu casa de discuri Cash Money, deținută de Lil Wayne. Solistul grupului, Fred Durst a confirmat acest lucru printr-un mesaj postat pe pagina sa de Twitter.

Limp Bizkit

În plus, informația a fost confirmată și de Lil Wayne, în cadrul unui interviu la radioul KissFM din New York, că Limp Bizkit se află sub umbrela casei sale de discuri. Cash Money mai are în portofoliu pe Drake și Nicki Minaj, iar potrivit lui Wayne, se află în discuții și cu Ashanti.

Inițial, trupa s-a aflat la casa de discuri Interscop, care a renunțaț însă la grup, după ce ultimul material discografic, ”Gold Cobra”, lansat în 2011, a îregistrat vânzări scăzute.

Lil Wayne

Lil Wayne (Foto: www.facebook.com)

Legat de această ruptură, Fred Durst a declarat anul trecut că au vrut să realizeze un album pentru fani, pentru cei care cunosc industria muzicală și nu au avut ca țintă să realizeze un super hit, care să ruleze a toate radiourile.

”Pur și simplu nu am vrut să înregistrăm un album atunci. Lucrăm de ceva vreme pentru a stabili cursul pe care Limp Bizkit îl va urma în viitor și suntem încântați că în sfârșit am scăpat de casa de discuri și am devenit independenți.”

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Keith Richards și Eric Clapton au cântat împreună (video)

Keith Richards (The Rolling Stones), a cântat alături de Eric Clapton pe scena Teatrului Apollo New York, în memoria lui...

Închide