Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Lana Del Rey are piese pentru 3 albume noi

Publicat

pe

Lana Del Rey (sursa foto popbytes.com)
Lana Del Rey (sursa foto popbytes.com)

Deși la începutul lunii, Lana Del Rey a mărturisit, într-un interviu pentru revista Vogue, că nu știe ce ar mai putea să adauge pe un nou album, deoarece discul de debut ”Born To Die” conține tot ceea ce vrea să transmită prin muzică, se pare că artista are piese noi cât pentru trei materiale.

Lana Del Rey (sursa foto popbytes.com)

Ferdy Unger-Hamilton, președintele casei de discuri Polydor, de care aparține cântăreața, a declarat că este o compozitoare remarcabilă și că are deja piese noi pentru o ediție deluxe a albumului ”Born To Die”.

”A compus foarte multe piese geniale pe care le putem folosi pentru ediția deluxe, un nou album și ne-ar mai rămâne pentru viitoare discuri.”, a precizat Hamilton pentru Music Week.

Ferdy Unger Hamilton (sursa foto etdomainvids.com)Președintele a adăugat că, în opinia sa, cariera artistei ar fi fost un dezastru dacă nu ar fi fost capabilă să producă materiale la fel de bune precum single de debut ”Video Games”.

”În timp ce vorbim, ”Video Games” a petrecut opt sau nouă săptămâni în Top 20 din Marea Britanie. Proiectul ar fi fost cu siguranță un dezastru, dacă Del Rey nu ar fi avut compuse încă cel puțin 60 de cântece când am semnat cu ea, luând în considerare toată atenția pe care o are din partea presei.”

Albumul de debut al artistei, ”Born To Die”, a fost lansat în ianuarie 2012, iar până în prezent s-a vândut în peste 900.000 de exemplare în întreaga lume.

Trending