Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Keith Richards și Eric Clapton au cântat împreună (video)

Publicat

pe

Keith Richards și Eric Clapton
Keith Richards și Eric Clapton

Keith Richards și Eric ClaptonKeith Richards (The Rolling Stones), a cântat alături de Eric Clapton pe scena Teatrului Apollo New York, în memoria lui Hubert Sumlin.

Pe 24 februarie, puţin după miezul nopţii, Richards a intrat pe scenă pentru a interpreta alături de Clapton piesa Spoonful scrisă de Howlin Wolf, în a cărui trupă Hubert Sumlin a devenit celebru.

Printre piesele cântate de Keith Richards în acea seară se numără şi Little Red Rooster, un cover făcut de The Rolling Stones după melodia scrisă de acelaşi Wolf. Aceasta a fost prima apariţie pe scenă a chitaristului britanic din ultimii 5 ani.

Concertul de la New York a fost organizat în memoria lui Hubert Sumlin care a murit pe 4 decembrie 2011 la vârsta de 80 de ani în urma unui atac de cord. Keith Richards şi Mick Jagger şi-au manifestat admiraţia pentru artistul de muzică blues şi au insistat să plătească serviciile funerare. Vorbind despre Sumlin, Keith Richards a spus: "A fost o persoană caldă, plină de umor care întotdeauna încuraja... un domn de primă clasă."

Eric Clapton & Keith Richards - Spoonful

Trending