Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Keith Richards și Eric Clapton au cântat împreună (video)

Keith Richards (The Rolling Stones), a cântat alături de Eric Clapton pe scena Teatrului Apollo New York, în memoria lui Hubert Sumlin. Pe 24 februarie, puţin după miezul nopţii, Richards... Continuare »
Keith Richards și Eric Clapton

Keith Richards și Eric ClaptonKeith Richards (The Rolling Stones), a cântat alături de Eric Clapton pe scena Teatrului Apollo New York, în memoria lui Hubert Sumlin.

Pe 24 februarie, puţin după miezul nopţii, Richards a intrat pe scenă pentru a interpreta alături de Clapton piesa Spoonful scrisă de Howlin Wolf, în a cărui trupă Hubert Sumlin a devenit celebru.

Printre piesele cântate de Keith Richards în acea seară se numără şi Little Red Rooster, un cover făcut de The Rolling Stones după melodia scrisă de acelaşi Wolf. Aceasta a fost prima apariţie pe scenă a chitaristului britanic din ultimii 5 ani.

Concertul de la New York a fost organizat în memoria lui Hubert Sumlin care a murit pe 4 decembrie 2011 la vârsta de 80 de ani în urma unui atac de cord. Keith Richards şi Mick Jagger şi-au manifestat admiraţia pentru artistul de muzică blues şi au insistat să plătească serviciile funerare. Vorbind despre Sumlin, Keith Richards a spus: "A fost o persoană caldă, plină de umor care întotdeauna încuraja... un domn de primă clasă."

Eric Clapton & Keith Richards - Spoonful

Citește mai multe despre Eric ClaptonKeith Richards
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Papa Roach - One Track Mind (videoclip)

Formaţia Papa Roach a lansat videoclipul melodiei One Track Mind. Clipul piesei incluse pe albumul Time for Annihilation (2010), a...

Închide