Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Keane anunță un nou album și turneu - VIDEO

Keane revine cu un nou turneu ce se va desfășura anul acesta. Format din nouă spectacole, acesta debutează pe 23 mai la O2 Academy din Newcastle și se încheie în... Continuare »

Keane revine cu un nou turneu ce se va desfășura anul acesta. Format din nouă spectacole, acesta debutează pe 23 mai la O2 Academy din Newcastle și se încheie în Londra, la O2 Academy Brixton, pe opt iunie.

În prezent trupa lucrează la un nou album, pe care l-au anunțat de anul trecut.

Discul, ce nu are încă titlu, ar fi cel de-al patrulea disc, ultimul fiind ”Perfect Symmetry” din 2008. În plus, materialul ce va avea lansarea spre sfârșitul anului, este primul album înregistrat de formație în ultimii doi ani, de la EP-ul ”Night Train” din 2010.

Mai jos puteți vedea ultimul videoclip lansat de grup pentru piesa ”Stop For A Minute”, o colaborare cu K’NAAN, inclusă pe ”Night Train”.

Keane feat. K'NAAN - ”Stop For A Minute”

Citește mai multe despre Keane
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertele Black Sabbath, înlocuite de show-uri Ozzy & Friends

Datorită problemelor de sănătate cu care se confruntă chitaristul Tony Iommi, trupa Black Sabbath va susține un singur concert în...

Închide