Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Keane anunță un nou album și turneu - VIDEO

Keane revine cu un nou turneu ce se va desfășura anul acesta. Format din nouă spectacole, acesta debutează pe 23 mai la O2 Academy din Newcastle și se încheie în... Continuare »

Keane revine cu un nou turneu ce se va desfășura anul acesta. Format din nouă spectacole, acesta debutează pe 23 mai la O2 Academy din Newcastle și se încheie în Londra, la O2 Academy Brixton, pe opt iunie.

În prezent trupa lucrează la un nou album, pe care l-au anunțat de anul trecut.

Discul, ce nu are încă titlu, ar fi cel de-al patrulea disc, ultimul fiind ”Perfect Symmetry” din 2008. În plus, materialul ce va avea lansarea spre sfârșitul anului, este primul album înregistrat de formație în ultimii doi ani, de la EP-ul ”Night Train” din 2010.

Mai jos puteți vedea ultimul videoclip lansat de grup pentru piesa ”Stop For A Minute”, o colaborare cu K’NAAN, inclusă pe ”Night Train”.

Keane feat. K'NAAN - ”Stop For A Minute”

Citește mai multe despre Keane
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertele Black Sabbath, înlocuite de show-uri Ozzy & Friends

Datorită problemelor de sănătate cu care se confruntă chitaristul Tony Iommi, trupa Black Sabbath va susține un singur concert în...

Închide