Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Kasabian, un clip pentru piesa Narcotic Farm (video)

Peste câteva zile, mai exact 20 februarie, Kasabian aşteaptă lansarea unui nou single, Goodbye Kiss. Dar pentru a face aşteptarea mai plăcută, cei din band au aruncat în eter un... Continuare »

Peste câteva zile, mai exact 20 februarie, Kasabian aşteaptă lansarea unui nou single, Goodbye Kiss. Dar pentru a face aşteptarea mai plăcută, cei din band au aruncat în eter un clip al piesei Narcotic Farm.

Dacă alţi artişi au trecut la clipurile alb-negru, cei de la Kasabian au ales o altă combinaţie, de galben-negru. In clip este prezent Sergio Pizzorno, care cântă şi ţopăie în cadru. Clipul este oarecum diferit de cel al piesei Re-Wired, care se găseşte şi ea pe albumul Velociraptor, lansat de britanici în 2011.

Britanicii sunt cunoscuţi şi publicului din România, unde au susţinut un concert la Tuborg Green Fest Peninsula.

.

Citește mai multe despre Kasabian
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N' Roses revine cu un concert în România în 2012

Update: Urmărește galeria de fotografii de la concertul Guns N' Roses de pe 1 iulie 2012 Update: Axl Rose a ajuns...

Închide